Prima verzorgd pakket , op tijd bezorgd

Er is zorgvuldig omgegaan met mijn bestelling. Ik kon het proces mooi volgens via de mails de werden verstuurd en de wol kwam dan ook mooi verzorgd op de verwachte tijd aan!

Snoepjeswinkel9

Ik ben heel prettig geholpen. De verkoopster nam alle tijd om patroon en materialen uit te zoeken. Knap hoor, mijn idee omzetten naar iets (mutsje passend bij jas en sjaal) waar ik helemaal blij van word.

onvolledig

Het Wolkastpatroon Fikadeken dat ik graag wilde, kon niet bij De Wolkast besteld worden maar moest via Etsy of Ravelry. Bij deze bedrijven kan niet met iDeal worden betaald dus niet gekocht. Site is mooi en bestellen van andere patroon perfect.

Snelle levering met een persoonlijke touch

Na bestellen meteen bevestiging. Snelle levering met op de pakbon een handgeschreven toevoeging. Maakt het net iets persoonlijker.

Snel geleverd en alle goed voor elkaar

Bestelling werd netjes en snel geleverd met een leuk berichtje.

Ze komen hun belofte na: bestelling volgende dag idd in huis.

Vlot geleverd

Alles OK

Snelle levering perfecte kwaliteit

Een geweldige ervaring.

Klantvriendelijkheid ten top . Een 10 daar voor.

Ruim aanbod, snelle reactie op mijn bestelling en ook een snelle levering van prachtig garen!!

geweldig

het assortiment is groot dus genoeg keuze

correcte service

Verrast van de bijgevoegde geschreven felicitaties,vlug en mooi verpakt

Snel, vriendelijk, ruime keus

Geregeld hier wat gekocht, zowel online als fysiek. Fijne winkel!

Vriendelijke mensen, ook al hebben we alleen via internet contact, voel je de betrokkenheid om met de mooie producten die er worden verkocht een goed eindresultaat te behalen

Snelle service. Ik had de volgende dag mijn benodigdheden in huis. Ze leverden ook het garen met gevraagde verfbad

Elke keer blij als er weer een pakketje komt, met een persoonlijk kaartje

Prima service en snelle levering.

Heel goed.

Persoonlijk, mooie producten, snelle levering

Zie hierboven. Mijn bestelling werd geleverd met een persoonlijke boodschap, waardoor ik nog meer zin kreeg in het maken van het product wat ik besteld had

Snel met reageren en snel met het verzenden

Ook persoonlijk geschreven tekst aanwezig

Super service, en altijd een persoonlijke noot

Als ik iets bestel is het er vaak al de volgende dag. Zi niet ,dan altijd een berichtje. Volgens mij, harde werkers met hart voor de zaak en de klanten.

Goede snelle service.

Alles perfect

Alles perfect snelle goede levering

Vlot en persoonlijk

Mijn bestelling werd vlot geleverd, de producten zijn mooi van kwaliteit en personeel vriendelijk.

Snelle en correcte levering

Snelle en goede levering. Leuk was de persoonlijke noot op de afleveringsbon.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...