Prima service en snelle levering.

Snelle correcte levering

Mooie kwaliteit garens, snel en correct geleverd.

Goede service, snelle levering

Uitgebreide keuze.

Vriendelijk, komt afspraken na.

Wordt altijd weer blij als het pakketje binnenkomt. Jullie communiceren goed als en mocht er al iets fout gaan dan wordt er direct moeite gedaan om deze te op te lossen. Je voelt dat jullie een leuk team hebben.

Eerlijk, snel en goed

Snelle levering Duidelijke website Gratis patroon Vriendelijk briefje erbij Tevreden

Erg blij met mijn nieuwe garen

Fijn zoeken op de site. Snel besteld en bezorgd. Heerlijk aan de haak met mijn nieuwe garen.

Een prachtige webshop

We hebben zeer goede ervaringen. De webchop is zeer overzichtelijk en bestellen gaat gemakkelijk en word zeer snel verzonden.

Goede snelle service

Had een vraag over mijn bestelling en die is snel en duidelijk beantwoord

Geweldige service

Snel geleverd en netjes verpakt

Zeer goede service, snelle bezorging,kortom geweldig

Eerst keer bestelde

Ik kreeg snel ontvangen

Hele goede service

Snelle verzending.

Snelle levering, persoonlijk woord bij pakket

Wat ik had besteld, kreeg ik snel thuisbezorgd. De persoonlijke noot op de pakbon geschreven maakte me nóg vrolijker!

Snelle levering, prima website

Gewoon heel goed!

In een woord geweldig! Bij vragen meteen antwoord. Levering de dag na bestelling! PERFECT!!

Vrijdag middag de wol besteld. Zaterdag avond begonnen met breien. Wol volgens afspraak afgeleverd, mét een vriendelijk briefje erbij!

snelle verzending

Snelle verzending, persoonlijk berichtje erg leuk

Snelle levering, door de brievenbus!

Tot mijn verbazing pasten de 6 bollen wol inderdaad door de brievenbus. Mooie bollen en snel geleverd, dank!

De levering is erg snel wat ik als fijn ervaar. Ben inkerf tevreden over. Ook op de bon een persoonlijk bericht is altijd leuk om te krijgen.

Prettig en efficient

De bestelling werd snel bezorgd en de communicatie was goed. Er was een tijdschrift niet op voorraad en er werd gevraagd of ik iets anders wilde of anders geld terug en ik heb voor dat laatste gekozen en nadat ik de mail verstuurd had, stond het geld in no time weer op mijn rekening

Geweldige service

Nadat ik de verkeerde wol had besteld, werd ik fijn geholpen, snel terugbetaald en als service hebben ze niet de verzendkosten berekend.

Goed en snel mijn bestelling ontvangen! Zorgvuldig verpakt. Heel leuk dat er een persoonlijk berichtje op de pakbon wordt geschreven. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Snel en goed geleverd. Mooie beschrijving van het patroon.

Duurzaam

Naast de keurige aflevering was ik blij met het vacuüm verpakken van de bollen wol. Dat scheelt veel ruimte, heel efficiënt

Uitstekend, ook leuk dat er een petsoonlijk briefje bij de bestelling in zit.

Snelle levering, keurig verpakt en persoonlijk briefje, TOP.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...