Was 2 weken geleden in de winkel en werd zeer prettig geholpen met wol uit te zoeken voor een deken. Was de reis vanuit Zwolle naar Borne niet voor niets geweest.

Goede producten, zeer goede service en snelle levering.

Alleen maar positief!

Alleen maar positieve ervaring

Als ik iets heb besteld en het artikel is niet op voorraad dan is er altijd goed overleg. De materialen zijn goed. Zorgvuldig verpakt. Ik geef een tien.

Fijne winkel om te bestellen

Snel verpakt en verzenden. Artikelen zijn zoals besteld. Leuk verpakt, ik zou zo weer bestellen.

Nette en snelle bezorging. Helaas heb ik niet alle benodigde wol kunnen krijgen aangezien het assortiment van het merk en soort dat ik zocht (drops, alpaca wol) nogal beperkt was. Een deel heb ik dus helaas bij de concurrent moeten bestellen.

Goede service en snelle levering

Super snel.

Goede snelle levering.

Heel grappug dat de wil doir de brievenbus werd geleverd. Dat scheelt tijd, inspanning en kosten. De wol was precies de wol die ik nodig had.

Fijne webshop

De eerste keer pas besteld, makkelijk dat het pakketje door de brievenbus paste.

Goede morgen Ik ben goed geholpen prima

Top bedrijf

Snel geleverd en leuk briefje bijgevoegd.

Prima winkel

Goed contact. Veel mooie pakketten. Snelle levering

Goede sevies

Makkelijk bestellen

Snelle levering, duidelijke website.

Garen binnen een dag geleverd, en een lief kaartje er bij. Goedkope verzending, je kunt hier beter kopen dan de grote webshops die ook stylecraft leveren.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf met altijd hele snelle levering. En een persoonlijk berichtje bij de levering, je bent beslist geen nummer

goede , snelle leveringen

geen problemen gehad, alles naar volle tevredenheid ontvangen

Super snelle levering

Snelle en correcte levering. Zelfs tijdens de feestdagen

Nu maar 1 bolletje besteld,eerder een pakket. Snelle en complete levering met lief briefje erbij.

Handige website en bestelling wordt snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd.

Hele fijne winkel!

Zowel de stenen winkel in Borne (in m’n vakantie een paar keer bezocht) als de online shop vind ik geweldig. Aardige, behulpzame medewerkers en heel veel garens.

Goede service, doen wat ze beloven.

Goede service, doen wat ze beloven.

Fantastische service

Verschillende malen wol besteld en de service is uitstekend en zeer snel met altijd een persoonlijke groet.

Snelle bezorging , en een kleur die ik nergens meer kon bemachtigen. Super assortiment. Blijde breidster

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...