Helemaal niets op aan te merken!

Correcte levering, zorgvuldig verpakt, alle kleuren beschikbaar, goede prijs.

Fantastisch!

De bestellingen worden vlug afgehandeld en het assortiment is gevarieerd en mooi!

Heel goed.

Alles netjes en snel afgewerkt.

Betrouwbare, sympathieke en vlotte webshop , met grote keuze!Heel tevreden!

Fijne webwinkel!

Geweldige service

Snel, goed en altijd met een persoonlijke boodschap. En mocht er eens iets misgaan, dan is dat ook snel opgelost.

Perfect in alles

Als je iets besteld is het snel en altijd juist

Snelle levering, goede communicatie en een top product !!!

Super fijne wolwinkel met vriendelijk personeel

Ik heb vorig jaar voor het eerst wol besteld via de wolkast. Een groot assortiment. Helaas had ik verkeerd besteld . Maar het personeel was erg vriendelijk voor mijn bestelling alsnog naar mijn adres te willen verzenden. Zo kon ik de volgende dag beginnen aan mijn nieuwe haakcreatie . Tevens vond ik het persoonlijk geschreven tekst op min bon erg leuk !

Fijne winkel.

Alles wat ik tot nu besteld heb was altijd op voorraad. De producten zijn van goede kwaliteit en zijn altijd snel geleverd!

Super service, snelle levering!! TOP!!!

Ik ben heel tevreden van hun aanbod, super service, snelle brievenbuslevering. Ik had namelijk te kort van 1 bepaalde wol, maar de Wolkast zorgde ervoor dat ik mijn breiwerk kon afwerken!! Merciekes!!! Hilde

Snel en goed

Persoonlijk en snelle service

Na een teleurstellende ervaring bij een andere leverancier was ik blij verrast met de goede service van De Wolkast. De persoonlijke boodschap van de medewerker die de wol had ingepakt was erg leuk. Daarnaast fijn dat het een brievenbuspakje was. De levering was snel en zonder problemen . ik kies de volgende keer zeker weer voor De Wolkast.

Nette en snelle levering

Goede en snelle service

Een goede communicatie en een snelle service.

Gewoon goede zorg dat mijn bestelling aankomt

Mijn bestelling was er vlot en goed verzorgd

Snelle levering. De volgende dag al in huis.

Elke keer genieten van mijn winkelbezoek

Vriendelijke verkoopmedewerkers, altijd bereid om mee te denken en te combineren. Kennis van de materialen. Goed assortiment, fijne opzet in de winkel, sfeer is goed en ontspannen. En in de webshop is het altijd leuk om voorbereidend onderzoek te doen. Zelf zou ik het handig vinden om direct te kunnen filteren zoals bijvoorbeeld op naalddikte zoeken ipv eerst een garen en dan pas filteren. De winkel krijgt een 10, de webshop een 9

Super snelle en goede service van kwaliteit wol

Mijn eerste bestelling gedaan. Het was er heel snel. Netjes verpakt en mooie kwaliteit. Handig kleuren schema bij het patroon. Leuk dat er een persoonlijk berichtje op de bon stond. Ik ben zeer tevreden. Ik ga zeker vaker wat kopen bij de Wolkast

Vriendelijke bediening en leuke mensen.

Leuke vriendelijk mensen die je helpen.

Prima verzorgd. Snelle levering!

Prima verzorgd. Snelle levering!

Zoals altijd: UITSTEKEND

hier hoef ik niets aan toe te voegen

Netjes afgeleverd

snel geleverd, goede prijs

snelle levering, goede service

Superfijne shop!

Groot assortiment, gebruiksvriendelijke website (online shop) en een hele fijne, klantvriendelijke afhandeling van bestellingen - er wordt echt met de klant meegedacht. Een aanrader!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...