Snel en hele fijne naald

Snelle bezorging en een super fijne naald

Altijd dat persoonlijke bedankje.

Bij toeval ben ik bij de site van de Wolkast gekomen. Heb er vele malen met plezier besteld. Woon zelf aan de andere kant van het land dus fysiek de wol ophalen is lastig. Het leukste vind ik dat er altijd een berichtje staat dat ik moet genieten van de mooie wol. Gewoon met pen geschreven. Top

Snelle levering en zeer goede producten.

Super assortiment en snelle levering

Zie boven

Bestelling eer snel opgestuurd en aangekomen, zelfs in de drukke periode van kerst.

Top winkel

Als je besteld, snel geleverd en altijd een persoonlijke noot . Super

Snelle levering. Ik had de verkerde kleur besteld, na een email van mij is dit door Wolkast handmatig gecorrigeerd. Het persoonlijke briefje erbij werd ook gewaardeerd.

Super vriendelijk en correct

Super vriendelijk en correct

Super vriendelijk, super service

Snelle levering en vriendelijke prijzen

Ik woon in het buitenland en ook daar is de bezorging snel.

Supersnelle service

Makkelijke site en snelle afhandeling, helemaal top

Goede service.

Goede service.

Prima. Snelle bezorging.

Snelle levering. Mooie wol

Mijn eerste en voorlopig enige ervaring is goed .

Altijd weer gijn.om bij decwolkast te bestellen : correct vriendeljjk kwaliteit

Zie bovenstaand

Goede en snelle service.

Keurig het gevraagde geleverd.

Een rondbreinaald besteld en direct geleverd.

Goede service! Prettige website!

Hier ga ik vaker iets bij bestellen !

Fijne winkel om te zaken mee te doen.

perfect

perfecte transactie!

Snelle levering, mooi product

Mijn bestelling werd snel geleverd en kleur en garen waren prima.

Mijn eerste aankoop bij de Wollaston is prima verlopen. Ondanks de drukte van de feestdagen snel en keurig bezorgd. Ga zeker vaker een kijkje nemen in de webshop.

Very good service!!

Nice yarn, easy webshop, fantastic service

Prima levering

Fijne wol , vlotte levering

Snel en vriendelijk

Snelle levering en een vriendelijke woordje bij het pakket. Dit wordt gewaardeerd

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...