Snelle levering met aardige tekst

Het bestelde werd snel geleverd en er werd een persoonlijk woordje geschreven op de pakbon.

Levering zoals verwacht, en dan een handgeschreven text erbij. Dat is mooi

Topwinkel

Zeer snelle levering en een goed assortiment. De handgeschreven groet werd zeer gewaardeerd.

Topwinkel

Zeer snelle levering. Goed assortiment. En een persoonlijke, handgeschreven, groet word ik gewoon blij van.

Topwinkel

Fijne afhankelijk, hoewel de bezorging op zich liet wachten. Maar dat lag aan de drukte bij de bezorgdiensten. Zal zeker weer bij jullie bestellen of kopen op de beurs.

Fijne wolletjes bij de Wolkast!

Duurde even voor het pakje aankwam, maar daar kan de Wolkast niks aan doen. Hele mooie kleuren merino van Drops gevonden, die elders al niet meer te krijgen waren, lekker in de sale, dus de wolstash weer aangevuld ;). Goed verpakt en een persoonlijk kaartje, heel leuk!

Fijne wolletjes bij de Wolkast!

Weet ik nog niet

Pakket was later bij wolkast de deur uitgegaan doordat ergens was blijven liggen. Daar kreeg ik netjes mail van. Daarna 3 maal een mail gehad dat pakket bep tijd zou komen.. Maar helaas zat ik steeds voor niets te wachten. Pakket is er nog steeds niet en er is geen tijd aangegeven wanneer wel zou komen

Weet ik nog niet

Goed advies, perfecte afhandeling en heel belangrijk, super vriendelijk!

Snelle levering. Keurig ingepakt met een persoonlijk berichtje. Zeer goede kwaliteit.

Fijn

Fijne website, fijne keuze, prima levering

Wanneer ik wat bestel, heb ik het snel en goed verpakt in huis. Ook het vriendelijke woordje wat erbij geschreven wordt, doet goed.

Meedenkend, uitstekende service

Niet genoeg op voorraad voor mijn bestelling. Ben gebeld met alle opties inclusief vooruit denken. Heel fijn. Volgende bestelling gaat ook hier zijn. Fijn!!!!

super

Vlot en snel geleverd!

Prima verzorgd!

Veel keus op de website. Na mijn bestelling een snelle levering. Zo kon ik gelijk aan de slag met mijn babyvestje.

Verwerking door wolkast goed

Weet niet waar het fout is gegaan Maar mijn bestelling nog niet ontvangen Vorige week zaterdag besteld en betaald Maandag mailtje dat het brievenbus pakketje verzonden is Nu nog steeds NIET ontvangen

Prima snel geleverd

Prima webshop snel geleverd

nog niet oke

bestelling gedaan een week geleden ivm vakantie mee te eten ivm drukte later geleverd dat is jammer maar wordt niet aangegeven wanneer dan welbezorgd

Met zorg verpakt

Met de nodige vertraging vanuit Post NL mijn pakket binnen. Ik ben verrast door een persoonlijk berichtje op de pakbon van Louisa. Dank jullie wel. Ik hoop in een minder drukke tijd nogmaals bij jullie te kunnen bestellen. Maar eerst maar mijn deken afkrijgen.

Heel veel keuze,zowel online als in de winkel.

Al meerdere keren online besteld, veel keus, snelle verzending! Onlangs in de winkel zelf geweest, ook daar veel keus en goede hulp bij het uitzoeken.

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...