Goede levering

Fijne vriendelijke webwinkel.

Goede site van medemenselijkheid en goede service!

Goede service en er wordt goed meegedacht. Snel antwoord op vragen en supersnelle bezorging.

Nette service

Wat een nette service. Pakket super snel en correct geleverd. Bij het opmaken van de doos kwam ik ook nog een persoonlijke tekst tegen, wat leuk zeg. Ik zal hier de volgende keer zeker weer bestellen. Ga zo door topteam.

Een prettige online wolwinkel

Een klantvriendelijke webshop. Ook de verzending was razendsnel. Een aanrader.

Vriendelijk, behulpzaam en een snelle levering.

Duidelijke website en het wordt snel geleverd. Eenmaal in de winkel geweest (te ver weg helaas) en ontzettend vriendelijk geholpen. Altijd een persoonlijke boodschap bij de bestelling.

Aardige mensen aan de telefoon en de wol de volgende dag in huis. Knap werk.

snelle en goede levering

Een hele goede service ga zeker vaker een bestelling doen .

Hele snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en ook nog een persoonlijk berichtje! Erg tevreden. zal zeker vaker gaan bestellen!

Goede ervaring

Supper

Een warm wolkast bad

Mooie producten, snelle levering. Maar dat kan ook bij mij in de buurt. Ik bestel bij de wolkast om de lieve mensen, snel antwoord/advies op een mail met vragen altijd nog even met een persoonlijke noot, de lieve boodschap geschreven op de pakbon. Geweldig!

Goede service, snelle afhandeling als je online bestelt. Super aardig en kundig personeel.

Helemaal geweldig

Goeie snelle service, handige vacuumverpakking voor 2 bollen wol. En een lief persoonlijk bericht op de factuur. Bestel graag bij jullie.

Snel en efficiënt

Binnen een dag ontvangen en efficiënt ( Kees vacuüm gezogen)ingepakt zodat t door de brievenbus kan!

Top!! Snelle correcte levering

Top!! Snelle correcte levering

Prima,service, vriendelijke mensen aan de telefoon en deskundig.

Klantvriendelijk, snelle bezorging goede prijs- kwaliteitverhouding

Meer dan goed!

Snelle levering, en een leuk persoonlijk berichtje op de pakbon!

prima service weer

prima service weer

Fijn dat door de wol vacuüm te verpakken het pakje door de brievenbus past. Leuke handgeschreven opmerking op de pakbon.

Niets op aan te merken. Snelle en goed verzorgde levering

Niets op aan te merken. Snelle en goed verzorgde levering.

Razend snel, en alles prima.

Alles prima

heel snel geleverd. de persoonlijke boodschap geschreven bij bestelling vond ik attent.

Mooie winkel met aardig personeel.

Keurig

Juiste product Vriendelijke woorden Keurig en snel verzonden Mogelijkgeid tot persoonlijk contact indien nodig Ik beveel de wolkast dan ook aan

Goede service, snelle verzending

Het was mijn eerste bestelling, het bestellen ging makkelijk. Er is een goede service en snelle verzending

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...