Mooi wol en snel geleverd

Fijn dat het zo snel is verstuurd. Mooie wol en nog een persoonlijk berichtje erbij. Heel tevreden aan mijn projectje begonnen.

Super nette vlotte service

Vandaag besteld en morgen of overmorgen je product binnen hebben en dan heerlijk verder gaan met haken wat wil een mens nog meer .

Geweldig!

Vandaag besteld EN de volgende dag in huis. Persoonlijke woorden op de rekening geschreven. Fantastisch!!!

Netjes geleverd.

Prima zaak

Snelle levering en het bestelde wordt geleverd. Goede keuze in kleuren en redelijke prijs voor het bestelde haakgaren

Fantastisch!

Artikelen op voorraad. Snel geleverd en zelfs een gezellige persoonlijke boodschap bij de levering. Gewoon helemaal top!

Geweldige service, mooie garens

Zeer positieve ervaring. Attente mail over mijn bestelling gehad om mij nog beter van dienst te kunnen zijn. Garen werd heel snel geleverd. Zeer tevreden.

Super leuk dat handgeschreven berichtje bij mn bestelling. Snelle levering en een heel mooie prijs

Alles keurig verpakt

Erg slim om de bollen te vacumeren kan dan als brievenbus pakket en blijft het keurig schoon

Supersnelle levering

Snel geleverd en netjes verpakt. Mooie kleurveranderingen, het originele patroon gaf andere kleuren aan. Deze kleuren spraken mij meer aan.

Goede kwaliteit, bezorging, prijs/kwaliteitverhouding. Achteraf betalen.

Ik heb goede ervaringen met De Wolkast. Snelle levering, goed verpakt.

Uitstekende levering

De bestelde producten waren snel in huis, netjes verpakt en met een persoonlijke boodschap op de paklijst

Uitgebreide collectie en snelle levering

Uitgebreide collectie en snelle levering.

Snelle én goedkope service

Had maar 1 bol garen nodig. Dus het was belangrijk dat de verzendkosten laag waren. En dat vond ik bij de Wolkast. Het garen was goedkoop en de verzendkosten waren het goedkoopst van de verschillende firma’s die ik had bekeken. ( Helaas nog altijd duurder dan het garen). En het pakketje kwam door de brievenbus, daar hoefde ik niet voor thuis te blijven.

Prima product. Snelle verzending. Goed verpakt.

Ik bestel hier zeker weer een volgende keer.

In een zin prima

Vandaag besteld is morgen in huis! Goede service goed ingepakt

Fijne webshop

Uitgebreide collectie en snelle bezorging met een persoonlijk bericht

Top winkel

Wat een fijne winkel is dit! Pakket was heel snel verzonden, netjes ingepakt en ook nog een een persoonlijke tekst erbij. Alle wol ziet er mooi uit. Oftewel, helemaal super!

Zeer goede service

Snelle en goede service en goede online shop waar alles te vinden is.

Snelle levering, overzichtelijke website

Overzichtelijke website met een grote keuze. Leuke haakpaketten, die makkelijk en snel besteld kunnen worden. Een aanrader:)

Het patroon was super snel binnen

Was wel even hulp nodig van iemand anders om het patroon te bestellen.

Duidelijk en vriendelijk

Mijn bestelling was snel gedaan en snel verzonden. Helaas werkte de post niet mee, maar er werd een goede oplossing geboden.

uitstekend

goede en snelle levering. zou zo weer bij ze bestellen en ze bij iedereen aan bevelen

Bestelling goed afgehandeld.

Grote winkel. Vriendelijk geholpen. Ruim assortiment!

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...