Heel goed.

De bestelling wordt snel geleverd en klopt. Verder zit er altijd een leuk handgeschreven briefje bij.

Goed bestelling werd gouw geleverd

Altijd prima service

Verschillende keren heb ik gebruik gemaakt van de diensten van de Wolkast en altijd tot tevredenheid.

Snelle levering. Mooi verpakt. Een persoonlijk briefje word ook zeer gewardéerd.

Snelle en persoonlijke service

Ik ben erg tevreden over de Wolkast, ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Wat ik erg leuk vond is dat bij de bestelling nog een persoonlijk, handgeschreven briefje zat om me veel plezier te wensen met het haken van de deken.

Hele goede service, werd gebeld over een vervangend artikel. Volgende dag al in huis.

Altijd snelle en goede service

Altijd snelle en goede service. Leuk de persoonlijke noot op de pakbon.

Snelle levering.

Goed geholpen

Heel snel geleverd en altijd een hand geschreven briefje er bij top

Goede service, vlotte levering. Het feit dat door de speciale behandeling het pakket als brievenbus levering geleverd kon worden heb ik als zeer positief ervaren

super

grote keuze snelle aflevering met persoonlijke boodschap

snelle verwerking

De bestelling werd vlot verwerkt en verstuurd. Helaas was Post.nl niet zo snel, ik kreeg 3x een aankondiging dat het die dag bezorgd zou worden, met 2x dus daarna: helaas het lukt niet, morgen wordt het bezorgd. Na de derde aankondiging toch uiteindelijk het pakketje in de brievenbus.

Snelle en vriendelijke service

De service was snel en goed en er zat een leuk handgeschreven briefje bij om mij veel plezier te wensen met mijn mooie garen. Het Gomitolo verzione garen is prachtig en ik ben er al druk mee aan het haken.

Slechte bezorging

Duurt erg lang voor dat je je pakket hebt.

Super!!!

Mooie duidelijke website en snelle levering: vrijdag bestelling gedaan en zaterdag geleverd!

Persoonlijke aandacht en een goede service en levering.

Snelle levering en de persoonlijke notitie bij levering wordt erg gewaardeerd.

Heel snel en volledige bezorgd!

Zo snel had ik de thuislevering niet verwacht. En leuk een persoonlijke opmerking op de pakbon. De site is heel inspirerend, dus ik raad De Wolkast zeker aan vriendinnen aan, dat heb ik al gedaan.

Snell levering

Goed assortiment, snell levering,

Zeer tevreden!

Slechts 1x live in de winkel in, toen nog Tubbergen, geweest. Erg goed geholpen en geadviseerd, goed prijs-kwaliteit verhouding. Helaas ligt De Wolkast niet om de hoek, maar gelukkig is er een webshop. Dus heb ik ook al een paar keer via de webshop besteld. De levering is snel, zeer goed en altijd inclusief een handgeschreven wens op de pakbon. Topwinkel!

Uitstekende service

Bij bellen zeer vriendelijke behandeling heel fijn advies

Helemaal top!

Overzichtelijke website, heel netjes verpakt en snel verzonden. Echt super blij mee.

Goe

Goede service, vriendelijke medewerkers. Top

Duidelijke website. Aankoopbevestiging per mail. Snelle levering. Persoonlijk briefje erbij, leuk!

Prima service en snel antwoorden

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...