Goed geregeld

Snelle levering, goed verpakt , dikke 10

Heel tevreden

Nu voor de 2e keer hier online besteld. De kleuren op de foto's komen overeen met de werkelijkheid. Fijne website, makkelijk bestellen. Prima verpakt, goed bezorgd. Geen aanmerkingen, zeker een aanrader.

Prima.

Snel , vriendelijk, Alles prima.

Snelle levering en mooie kwaliteit haakgaren. Patroon in het Nederlands is erg goed te lezen zo.

Verkeerde wol wat niet bij de originele delen hoort

Het materiaal voor de deken dat ik besteld heb komt niet overeen met de echte stylecraft deken. Na het eerste blok merk je dit. Het is echt niet mooi. Dit vind ik echt slecht.

Heel mooi pakket

Tweede pakket besteld. Snelle levering. Zeer tevreden

Prima en vlotte levering!

en een persoonlijk krabbeltje op de bon, dat vind ik leuk!

Gewoon goed

Mijn bestelling direkt behandeld en verstuurt

Snelle en prima levering

Fijne winkel en prima webshop, snel verzonden en goede kwaliteit

Geweldige service

Snelle service. Heel veel keuze.

Super! Sehr zufrieden

Sehr nett und freundliche Menschen, meine Frage und Bitte wurde sofort beantwortet IN DEUTSCH. Leider spreche ich nicht niederländisch und Die Qualität der Wolle ist hochwertig. Das Paket kam zeitnah.

Super snelle service! Binnen 1 dag had ik had ik mijn pakket in huis.

Supersnel

De bestelling werd gelijk opgepikt. Kreeg netjes bericht dat het naar de bezorger was gegaan. Volgende dag pakketje binnen. Super met een klein vriendelijk berichtje op de bon

Snel en compleet

Een doos met wol is altijd iets om naar uit te kijken, als je weet dat het er aan komt. De bestellingen die ik bij de wolkast heb geplaatst, arriveerden allemaal snel en compleet. De Wolkast webwinkel offert een prachtige selectie garens

Mijn favoriete wolkastje

Zoals altijd netjes en verzorgd verstuurd en ontvangen. Veel keuze in kleuren en merken. Ik ben fan

Leuk de persoonlijke note bij levering

Goeie service

Goeie service. Ze denken met je mee. En bestellingen zijn snel geleverd.

Wat een service en kwaliteit en vooral ook vriendelijk meewerkend in een woord mijn site om mooie kleurrijke wol te kopen. Ga zo door.

service goed

Snel

Makkelijk te bestellen en snel verzonden. Erg leuk de persoonlijk geschreven boodschap op de factuur.

Ik had een pakket voor een Queen CAL besteld en kreeg de wol de volgende dag binnen maar kon het patroon niet vinden. Een mailtje gestuurd en direct antwoord waar ik het patroon kon vinden, top service!

Heel tevreden

Bestellen en levering probleemloos verlopen

Uitstekend!

Goed assortiment, snelle levering. Fijn adres!

Helemaal top

Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld, mijn ervaring is heel positief....snelle levering...zonder toeters en bellen verpakt. Wel met een simpel gemeend briefje erbij, ik hou daarvan!!

Fijne ervaring

De Wolkast heeft een fijne website waar ik graag op rondstruin. Bestellingen worden direkt afgehandeld, ik ben heel tevreden..

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...