Fantastisch!

Snel, accuraat, vriendelijk. Enige minpunt is de website die nogal eens vastloopt.

Fijne website en goede service

Overzichtelijke website, ruim assortiment met duidelijke omschrijving, patronen goed omschreven. Goede service met snelle reacties, snelle verzending die goed verpakt is. En het persoonlijke berichtje op de pakbon is erg leuk en klantvriendelijk.

Mooie ruime winkel en vriendelijke mensen

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt vriendelijke benadering duidelijk uitleg/overleg. Ik ben zeer tevreden de winkel is mooi ruim. Ik heb niet ontdekt welk systeem jullie gebruiken voor de indeling van het garen. Mijn ervaring hierin vond ik rommelig, Hierin bedoel ik het merkgaren. Op een plek liggen dan 2 soorten merkgaren.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Mooie wol !

Mooie wol met een vriendelijk briefje erbij. Eén klein puntje was dat ik direct een mail kreeg van gls dat het de volgende dag (op donderdag) geleverd zou worden. Prima want dan zou er iemand thuis zijn.... uiteindelijk werd het pas op maandag geleverd waarvan we zaterdag pas door GLS op de hoogte werden gebracht. Dan zit je eigenijk al 3 dagen te regelen dat er altijd iemand thuis is om met aan te nemen... misschien toch kiezen voor een ander vervoersbedrijf.

Top service en supersnelle levering

En wat lief, op de pakbon een kleine, persoonlijke, handgeschreven wens erbij. Hoe attent. Zeker weten dat ik hier nog een keer weer bestel voor een volgend project.

I have had an excellent experience thank you.

Thank you so much for your prompt reply to my email enquiry when I wasn’t sure about my purchase. Your advice was really helpful.

Goede en snelle service met een persoonlijke touch.

Goede en snelle service met een persoonlijke touch. Bij vragen via email, krijg je altijd snel een reactie. Als er iets van je bestelling niet op voorraad is, wordt er contact gelegd voor een alternatief.

top,goede service

goede service, toen iets niet meer te bestellen was , vroegen ze of ze iets anders als alternatief mochten sturen. top heel fijn geholpen.

Weinig geschreeuw, veel wol!

Snelle levering, goede service

Goede service.

Bij telefonisch contact krijg ik goede informatie, levering is altijd snel. Prettige ervaringen.

Alles prima in orde

Snelle levering, keurig verpakt

Super,

Dinsdag avond wol pakket besteld donderdag middag had ik het al in huis, helemaal top

fantastisch

Persoonlijk en vriendelijk, ruime collectie, bijzonder mooie winkel

Goede kwaliteit en snelle levering

Breed aanbod, goede kwaliteit, snelle levering bij online bestellingen en in de winkel klantvriendelijke ondersteuning bij vragen over patronen etc. Een aanrader!

Fijne snelle service, top dank je

Supersnelle levering

De bestellingen worden supersnel geleverd en er is goede communicatie. Wij zijn tevreden!

Geweldige service!

Na bestelling per ongeluk "afhalen" aangeklikt. Na een berichtje en een telefoontje is het pakje toch netjes verzonden.

Snel en vriendelijk

Vriendelijke mensen mooie zaak met veel spullen je vraagt niet gauw mis

Prima service, snelle levering. Met nog een vriendelijk briefje erbij.

geweldig!!

Altijd snel in huis en een vriendelijk woord!!

Dit is service.

Snelle behandeling van mijn bestelling. Erg tevreden

Tevreden!

Fijne website, ruime keuze en snelle levering

Super wolwinkel!

Opnieuw prima service ervaren bij de Wolkast. Een bestelling is makkelijk te doen, de verzending is vlot dus ik heb mijn wol snel in huis. Naar het vriendelijke, handgeschreven briefje erbij kijk ik inmiddels uit.

lekker snel bezorgd toppie

netjes en snel bezorgd met een persoonlijk bedankje

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...