Zorgvuldverpakt akt

Vlotte verwerking van de bestelling en netjes verpakt met een persoonlijk briefje erbij, heel leuk!

Online patroon vekkeloos in ontvangen

Overzichtelijke website, snelle levering met daarbij altijd een persoonlijk berichtje.

Erg tevreden.

Snel super top

Zo blij met het patroon en gelijk naar de betaling kwam het patroon ook dus gauw naar de wolwinkel en beginnen

Altijd snelle levering. Blij dat ik jullie heb gevonden. Het is gewoon prettig dat als je nog een paar bollen nodig hebt voor een werk waar je lekker mee bezig bent, dat je spullen snel geleverd worden. Dank jullie wel en veel succes verder.

Uitstekende service

Woensdagmorgen besteld en donderdagnamiddag al geleverd. Heel mooi wol en heel duidelijke patroonbeschrijving. Dank jullie wel voor de goede service en ook voor de persoonlijke boodschap op de pakbon. Dat geeft het net dat extra'je meer

Heel blij mee

Zo fijn dat ik jullie webwinkel heb gevonden, goed en vriendelijk geholpen via de telefoon. Jullie hebben er weer een klant bij.

Perfect!

Direct reageren , in notime spullen in huis!

Snelle verzending

Afgelopen dinsdag wol besteld en vanmiddag al geleverd. Echt super bedankt!! En ook bedankt voor het leuke attente briefje, welke ik in de doos aantrof. Mijn breiproject is nu al geslaagd, top !!

Mijn bestelde bol wol was heel mooi gevacumeerd!! En zo dus een brievenbus pakketje. En een persoonlijke boodschap erbij!!!

Zeer vlot en goed verpakt geleverd

Makkelijk te gebruiken webshop. Bestellen gaat eenvoudig. De bestelling werd vlot en goed verpakt geleverd. Compliment!

Snelle verzending

Goed contact

Vlugge levering

Leuke webshop snelle reactie

Makkelijk bestellen en snel in huis. Toppie

Goede service en snelle levering.

Prima webshop

Makkelijke site dus snel besteld en snel geleverd. Goede kwaliteit - prijs verhouding.

Heel blij

Bestelling werd vlot geleverd. Mooie wol en als kers op de taart een persoonlijk briefje. Dat vond ik heel lief.

Een vriendelijk op de toekomst gerichte droom wol winkel.

Een vriendelijk op de toekomst gerichte droom wol winkel. Het zit hem in de kleine details bewust hergebruik van de verpakking als een voorbeeld voor de toekomst Droom wol met vriendelijke brief door mij met een glimlach ontvangen ik denk alweer aan het volgende project dank je wel Anne

Toen van één van de garens die ik had besteld niet voldoende op voorraad was, kreeg ik direct een mailtje over of ik liever iets minder had, een andere kleur of niets. Heel netjes. Fijn bedrijf.

Duidelijke info, en ze doen wat ze beloven

Snel en goede kwaliteit

Sneller binnen dan verwacht en blij met mijn bestelling!

Perfect!

Super snelle verzending, alles uitstekend! Bedankt!

Super service.

Het was een prettige ervaring om bij jullie te bestellen. Jullie hebben me als klant erbij. Alles liep perfect. Als mijn dekentje af is dan zet ik het in de kijker op Facebook met jullie referenties. Bedankt

Snelle bezorging,goede service!

Uitstekend!

Snelle sservice

Alles netjes ontvangen

Hofstraat 19

7622 LL Borne

Over De Wolkast

Onze ambitie is om bijna alles aan te kunnen bieden wat met wol en garens te maken heeft! Daarom zijn we alle dagen druk met het uitbreiden van ons assortiment en groeien we nog steeds. Assortiment Wil je een omslagdoek haken? of een kerststal haken? We hebben voor de haak(st)ers bijna altijd alle nieuwe haakboeken in huis. Daarnaast de haaknaalden van Knitpro en Clover, zowel per stuk als in leuke giftsets, en heel veel verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld vestspelden, steekmarkeerders, kralen, wolmolens, woldraaischijven etc...