Heerlijk zacht en soepel.

Een verademing om in dit heerlijke bed te stappen.ik zou het iedereen aanraden.

Mooi kwaliteit

Ik heb 2 dekbedovertrekken besteld. Had eerer ook al een besteld en die beviel heel goed. De dekbedovertrek is lekker glad en droogt heel snel nadat deze is gewassen.

Mooi en met zorg ingepakt. Snel ontvangen.

De lakens zijn mooi en liggen heerlijk.

Fijn

Heerlijk zacht!

Heerlijk zacht en soepel!!

Fijne stof, mooie kleuren, overtrek matras helaas te groot

Overtrek roze als eerste aangeschaft, later de kussenslopen champagne erbij. Prachtig en fijn materiaal/katoen. Helaas zijn de matrasovertrekken ondanks juiste maat toch te groot, het lubbert als je uit bed stapt en rechttrekken is niet zo even gedaan (alle vier de kanten bijna weer instoppen, ipv alleen aan 1 lange kant rechttrekken, na openklappen van het dekbed). Mijn 2e dekbedovertrek was voor de keuze wit; jammer dat je daar je eigen ivoorkleurige dekbed doorheen ziet zodat de kleur wit niet meer matcht met je kussenslopen....dus smoezelig wordt. Logisch misschien, maar handig om te weten bij bestellen.

Dekbedovertrek en hoeslaken besteld en meteen de volgende dag geleverd. We hadden al een aantal setjes en zijn er zo tevreden over dat we weer een nieuwe set besteld hebben. Je slaapt er heerlijk onder en het lijkt ook wel te verkoelen. Aanrader!

bevalt goed

Mijn eerste bestelling en tevreden.

Prachtig beddegoed

Mooie stoffen, heerlijk zacht, blijft mooi in de was, fijn dat er een lange instopzoom aan zit, pasvorm hoeslaken is perfect. Ik wil geen ander beddegoed meer

Fantastisch beddengoed

Het is heerlijk om hier onder te slapen,het is zacht en glad,mijn man ervaart het als ideaal. Mn man heb parkinson,en moeite met draaien in bed,dank zij dit gladde hoeslaken lukt het beter. Groetjes jenny hamels.

Zacht & comfortabel

Wat een heerlijk beddengoed. Zacht & comfortabel. Mooie kwaliteit.

Alles loopt altijd soepel

Verkeerd besteld Gebeld , Geen probleem, kan gewoon retourneren Jammer, voor eigen kosten

Heerlijk luxe dekbedovertrek!

Snel geleverd , mooi verpakt en in het echt nog mooier dan op de site.

Super heerlijk slapen. Echt waar nog nooit zo’n lekker beddengoed gehad.

De dekbedovertrekken zijn qua kleur exact oals de foto op de website. Ik was bang dat het toch afwijkend zou zijn , maar ben er heel blij mee

Snelle levering en echte kwaliteit!

Geweldig!

100% tevreden

Dit bedrijf weet tenminste nog wat klantenservice is! Fantastisch product (Katoen Percale), echt het knisperend gevoel waar ik naar op zoek was. Lang na de aankoop erachter gekomen dat iets niet helemaal in orde was en na dit gemeld te hebben werd ik direct gebeld met een geweldige oplossing. Tja...nooit meer iets anders dan Joarz voor ons, hoop alleen dat het assortiment wordt uitgebreid!

Mooi materiaal. Snelle service.

HEERLIJK slapen

Ik gebruik het beddengoed nu al zo'n 4 jaar en het blijft goed en heerlijk zacht. Echt een aanrader !!

Uitstekende hoofdkussenhoezen !

De bestelling verliep makkelijk, duidelijke website. En de kwaliteit is top. Heb wel als tip doorgegeven dat het fijn zou zijn als je een ander bezorgadres bij de bestelling kunt opgeven. Leuk als je iets als cadeau wil laten bezorgen.

Heerlijke kwaliteit

Na 2x wassen heerlijk zacht.

Zachte lakens, wel kleurverschil..

Mooie zacht aanvoelende lakens. Jammer genoeg wel een duidelijke afwijking van de kleur (Taupe) met die zichtbaar op foto's van de website (jammer)

Geweldig product

Goede service goed product

Snelle levering en mooie kwaliteit

Echt mooie kwaliteit dekbedovertrek

Heerlijk mooi bedlinnen

Mooie kleuren, topkwaliteit...heerlijk om in te slapen