Super beddengoed zeer tevreden

Heerlijk

Fijn beddengoed en voelt krakend fris en toch zacht!

Heerlijk slapen onder luxe beddengoed

Wat een fijn en prettig beddengoed van JOARZ! Ik heb de katoen-percale gekozen en zoals ze het omschrijven zo is het ook. Heerlijk crispy dat fijn en licht aanvoelt. Het droogt ook erg snel. In combinatie met de hoeslaken katoen-percale écht een hotelervaring maar dan in je eigen huis! Aanrader!

Heerlijk en mooi beddengoed

Netjes op tijd geleverd, mooie kwaliteit

Top ervaring als het om service gaat..

Super fijne producten en ik had met 1 hoes een probleempje en zonder enige discussie werd er een nieuwe hoes opgestuurd. Ik was echt verbaasd. Ik kan Joarz iedereen aanbevelen. Heb nu diverse dekbedovertrekken ervan en kwaliteit is top.

Heerlijke stof

Heerlijke stof, slaapt geweldig.

Heerlijk ,

Wil nooit meer wat anders

Mooie kwaliteit voor goede prijs en zeer snelle levering

Ik ben zeer tevreden met het bedrijf en het product inclusief snelheid en wijze van levering.

Prinsheerlijk

Het beddengoed is top.

geweldige kwaliteit

heerlijk om onder te slapen

Heerlijke dekbedovertrek

De satijnen dekbedovertrek voelt heerlijk soepel en zacht aan. Goede kwaliteit!

Slaapt heerlijk, voelt fijn aan maar kreukelt heel er

Minpuntje is dat de stof erg kreukelt.

Heerlijk zacht en top kwaliteit

Lang gezocht naar een dekbed hoes die én 2.60 breed is, én zacht, én met instopstrook, én betaalbaar! Eindelijk gelukt en erg blij mee!

De stof voelt echt heerlijk aan

Vannacht voor het eerst geslapen op het hoeslaken van Joarz! Voelt echt heerlijk aan. Ik bestel er nog een paar!

Voldoet aan de verwachting

Snel en betrouwbaar!!

Snelle levering mooi product!

Blij met de mooie overtrekken. Fijn materiaal en ziet er prachtig uit!

Erg goede kwaliteit

Heerlijke lakens

Heerlijk om je bed in te duiken op deze lekkere lakens die strak blijven liggen

Heerlijk je bed in duiken met lakens die strak blijven liggen

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed, fijne materialen en mooie kleuren.

Top kwaliteit en heerlijk zacht

Echt een top product van zeer goede kwaliteit. Alleen zo jammer dat ze geen hoeslakens in de maat 200x100 verkopen. Ik heb deze daardoor bij een andere leverancier moeten bestellen en deze zijn beduidend van een slechtere kwaliteit en voelen niet zo goed aan als het dekbedovertrek van JOARZ

Mooie spullen snel geleverd

Mooie spullen snel geleverd

Fris, zacht en mooie kwaliteit

Het slaapt heerlijk onder dit dekbedovertrek. Nadeel is dat het dekbed aan de onderkant langzaam eruit glijdt.

Beloofde kwaliteit waargemaakt en supersnel geleverd.

Heerlijk zachte lakens

Hotel gevoel