Snelle levering en heerlijk dekbedovertrek

Hele snelle levering en het dekbedovertrek is heerlijk. Super blij met deze aankoop.

Geweldige slaapervaring!

Wat een geweldige lakens. Alsof je thuis een hotelkamer creëert.

Heerlijk zacht!

Mooi en zacht dekbedovertrek. Geen idee of het lang mee gaat maar het slaapt prima!

Zulke gladde lakens gun ik al mijn kinderen

Gladde lakens en koel. ik wil nooit meer anders

Heerlijk slaapgenot

Slaapt heerlijk, hoeft na het wassen niet gestreken te worden.

Snelle levering en super kwaliteit

Ik vond het winkelen in de webwinkel al een hele fijne ervaring, maar door de snelle, nette levering en de super fijne kwaliteit van de lakens, krijgen jullie absoluut een 10/10 wat mij betreft. Heb heerlijk geslapen!

Mooie kwaliteit

Fijne website, snelle levering en mooie kwaliteit

Heerlijk zacht comfortabel dekbedovertrek

Top producten en super service

'S avonds laat een katoensatijnen dekbedovertrek gekocht en de volgende dag al keurig verpakt in huis. Het dekbedovertrek is echt van goede kwaliteit en heel zacht. Ook na het wassen blijft de stof zacht en soepel. Kortom, echt waar voor je geld!

Fijn en prettig

Verrassend snelle levering!!! En de kwaliteit en gebruik is SUPERRRR

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product

Fantastische producten

Onlangs kreeg ik van min vader een beddengoed van Joarz van het materiaal percale. Dit is heel prettige stof die luchtig en zacht aanvoelt. Ik was direct verkocht en bestelde nog een bedden set van dit matariaal. Absolute aanrader.

Het allerfijnste beddengoed ooit!

Wat een super lekker aanvoelend beddengoed. Ik ben er helemaal blij mee.

Al meer besteld en zeer tevreden

Fijn

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Mooie stof en luxe uitstraling. Er gaat zeker nog meer aangeschaft worden. Enige jammere is hoge prijs.

Prachtig dekbed

Wat een geweldige kwaliteit en sjieke uitstraling! en strijken is niet meer nodig, heel fijn :-)

Zeer goede service

Het slaapt heerlijk

Top kwaliteit

Super snelle levering en fijne kwaliteit. Eigenlijk wil je niks anders meer op je bed.

Snelle en efficiënte afhandeling

ook netjes verpakt

Snelle levering, mooi product !

What you see and what is promissed is what you get ….

Superkwaliteit

Het beddengoed is van heerlijk materiaal. Ben er zo blij mee….

Mooi product, makkelijk te bestellen en prettig in gebruik.

super comfortabel

Alsof je in een nieuw bed stapt.

Heerlijk fris

Lekker fris en luchtig gevoel

Mooie kwaliteit, slaapt heerlijk

Zeer snelle service, mooi verpakt. De stof van de dekbedhoezen voelt heerlijk knisperig maar net tè en wel lekker zacht. Enige kleine puntje van kritiek vind ik de opening aan de onderkant van de hoes, deze gaat over de hele breedte waardoor het dekbed er soms wat uitzakt. Idealiter zitten er drukknoopjes om de hoes af te sluiten.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam