Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

cool

precies wat ik wenste en volledig juiste informatie!

Eerste bestelling naar tevredenheid ontvangen en in gebruik genomen.

Goede website met voldoende informatie.

Top kwaliteit

Eenvoudig te bestellen en komt heel snel binnen. Heerlijke lakens!

Wat een heerlijk beddengoed.

Afgelopen week voor het eerst onder het JOARZ beddengoed geslapen. In één woord Heerlijk!.

Hotelkwaliteit

Heerlijk beddengoed, knisperend en koel. Een verademing als je het snel warm hebt in bed!

Super materiaal en mooie kleuren

Het is super fijn materiaal en slaapt heerlijk

Snel in huis

Besteld en volgende dag in huis, heerlijke zachte en soepele dekbedovertrekken

Geweldig !

Wat een weelde om te slapen op en onder mijn satijn / katoenen lakenset! En ook zo licht van gewicht. Echt een aanwinst!

Mooie spullen, blijft mooi, slaapt er heerlijk onder

Heel fijn materiaal

Het dekbedovertrek is van heel fijn aanvoelend katoen: glad stevig en koel. Top.

prachtig product

Lekkerste laken, sloop ooit gekocht

Heerlijke dekbedovertrekken, g9ede kwaliteit, ook na veel wassen blijven ze lekker zacht.

Ontzettend fijn en mooi beddegoed

Wat leuk verpakt. Hele mooie kwaliteit. Mooi om te zien op je bed. Heerlijk materiaal om "mee te slapen".

Heerlijk dekbedovertrek!

Werd snel verzonden en slaapt zalig!

Lekker dekbed

Goede service en mooie kwaliteit

Ik had verkeerde maat en al uit de verpakking, zonder problemen terug gestuurd en geld terug gekregen om een andere maat te bestellen. Chique uitstraling

Als in een vijfsterrenhotel!

Volgende dag binnen, leuk verpakt, echt een cadeautje voor jezelf!

Zeer klantvriendelijk!

Door een fabrieksfout waar niemand iets aan kon doen ontving ik een verkeerde maat hoeslaken. Joarz heeft dat buitengewoon snel en vriendelijk opgelost.

Wat een fantastische dekbedovertrek!

Na 1 nacht onder dit dekbedovertrek ben je verkocht! Prachtig katoen Satijn en wat een mooie kleur goud! De volgende bestelling komt eraan!

Erg fijne hoeslakens

Ik ben erg kritisch op mijn hoeslakens en vind het daarom moeilijk om de juiste te vinden. Mijn kast puilt uit van de miskopen, maar getriggerd door een advertentie in de Volkskrant de stap gewaagd om twee hoeslakens bij JOARZ te bestellen. Een katoen satijn voor mijn vrouw en een katoen percale voor mijzelf. We hebben er nu een week op geslapen en het zijn heerlijke hoeslakens. Wat ruwer en koeler voor mijzelf en lekker zacht voor mijn vrouw. Ik weet waar ik voortaan de hoeslakens ga kopen.

Het product is zoals ik het verwacht heb. Mooie kwaliteit. Hoeslaken lekker voor op te slapen.

Fijn beddengoed!

Chique uitstraling en voelt heerlijk aan

Perfecte levering en inderdaad geen woord overdreven in de advertentie ,een mooi dakbedovertrek wat ook nog heerlijk zijdezacht aan voelt

Heerlijk comfortabel slapen in Joarz beddengoed

Heerlijk comfortabel slapen in Joarz beddengoed