Het is een heerlijk rijk gevoel

Precies wat wij zochten, luxe en niet duur. Mooie stof, voelt heerlijk zacht en koel.

In één woord heerlijk

Wat een heerlijk dekbed set. Zelfs als ik 's nachts wakker word geniet ik van mijn beddengoed van Joarz. Super nu nog een paar leuke designs dan is het helemaal perfect!

Ik vind het echt een heerlijk en geweldig dekbedovertrek! Voelt heel erg fijn aan.

Te groot voor bed van 2 meter

Mooie lakens. Wel jammer dat ze voor een bed van 2 meter te lang zijn waardoor ze niet strak over de matras zien.

Mooie kwaliteit, luxe uitstraling.

Mooie en zachte stof maar wel snel kreukelig. Heb het laken nog niet gewassen. Afmetingen zijn prima!

Heerlijk

Eindelijk het heerlijke hotelbeddengoed in huis. Blij mee

Heerlijk en mooi

Goddelijk!

Wat een heerlijke luxe hotel ervaring deze lakens!

Super dekbedovertrek

2 x de katoensatijnen dekbedovertrekken plus extra kussenslopen besteld, snelle levering, en we slapen er heerlijk onder, we zijn er heel blij mee.

Prijs kwaliteit verhouding js prima

De uitstraling js inderdaad van een chique hotel

Kwaliteit is prima.

Had graag gezien dat het hoeslaken strakker om mijn matras zou passen, die zit nu wat losjes, en de kussen sloop is voor mijn kussen ook aan de ruime kant, verder erg tevreden.

Heerlijke lakens

Knisperend koele lakens en slopen. Nemen snel de lichaamstemperatuur op en blijven het luxe gevoel geven.

Top kwaliteit

Heerlijk koel en zacht materiaal!

Beter slapen

Wat een heerlijk gevoel de lakens van Joran….beslist een aanrader!

Heerlijke dekbedhoes en lekker laken

Feestje om onder te slapen. Heerlijk zacht!

Superlekker luchtig dekbedovertrek, voelt heel fijn aan!

Wij hebben een dekbedovertrek gekocht, en zijn hier erg tevreden over! Het voelt luchtig en comfortabel aan.

Lekker klantvriendelijk!

Ik vroeg verlenging van m'n retourtermijn wegens een tussenliggende vakantie. Dat was geen probleem. Ik ga overigens niet retourneren want het is een mooi product!

Cleopatra ervaring!

Na enkele sets satijnen dekbedovertrekken voor de zomers te hebben aangeschaft liggen we nu op percale. Ook dat is geweldig comfortabel en zijdezacht. Super kwaliteit voor een goede prijs!

Heerlijk

Goede service, mooi verpakt en heerlijke kwaliteit op bed

Snelle reactie op mijn mail gehad.

Heel fijn dekbed overtrek gekocht.

In alles prettig en snel geleverd! Gewoon top!

Product en levering voldoen helemaal aan omschrijving!

Kleur (blush) en zachtheid is precies wat ik hoopte, al lijkt het dekbedovertrek ietsje zachter dan het hoeslaken. Ook de instructies en snelheid van leveren zijn top. Over de kwaliteit kan ik nog niet zoveel zeggen, benieuwd wat de uitstraling is als de glans na een paar wasbeurten is verdwenen en hoe slijt- en stijlvast het materiaal is, of het de luxe look & feel behoudt.

Snel geleverd. Goede kwaliteit!

Prima dekbedovertrekken. Voelen kwalitatief goed aan.

Heerlijke kussenslopen .

We slapen heerlijk op onze nieuwe kussenslopen. We overwegen ook de dekbedovertrek aan te schaffen.

Heerlijke boven en onder (hoes) lakens!

Bovenlaken besteld bij JOARZ en het slaapt heerlijk. Het laken is superlicht en zacht en de brede rand aan de bovenkant vind ik geweldig!!!! Ga binnenkort een tweede bestellen! Mijn hoeslakens had ik al van JOARZ en ook daarvan zeg ik ook er komen echt geen andere meer. Het slaapt zo lekker. Elke avond stappen we blij ons bed in!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam