Prima, heerlijke stof

Slaapt lekker onder dit materiaal. In het etiket van het dekbedovertrek staat 40 graden wassen. Op de site staat 60 graden. Dat zorgt voor enige verwarring.

Zeer fijne producten.

Net 2de bestelling geplaatst omdat het zo lekker slaapt!

Prachtig, zachte dekbedhoes en onderlaken

Ik ben zeer tevreden met de producten van JOARZ. Het materiaal voelt heel zacht en behaaglijk aan. Kreukt wel enigszins, dat vind ik het enige minpunt.

Mooi beddengoed

Snelle levering Heerlijke dekbedovertrekken

Top kwaliteit en levering

Snelle levering ziet er mooi natural ingepakt uit.Prachtige kleur peace

Super kwaliteit

De kwaliteit is echt super. Het voelt zalig aan en in wil eigenlijk niets anders meer. Wel is er wat weinig keuze. De kleuren zijn al een hele poos hetzelfde en er zijn geen overtrekken met een motief. Helaas is er ook geen hoeslaken voor toppers te krijgen, misschien wel het grootste nadeel. Retourneren is voor eigen rekening. Dat is niet meer van deze tijd en daardoor is even-kijken-of-de-keur-mooi-staat geen optie meer. Erg jammer. Wel is er een hele fijne klantenservice en zijn ze bereidt tot meedenken. Toch kan de kwaliteit niet op tegen de nadelen.

Heerlijk zachte en gladde lakens!

Ik slaap als een Roosje en mijn moeder gaat ze nu ook bestellen!

Heerlijk zacht

Deze stof is heerlijk zacht, mijn man vraagt hier al jaren naar maar nooit eerder zo zacht kunnen vinden.

Prachtig materiaal

Het beloofde in de advertentie werd waargemaakt; mooi materiaal, goed van kleur.

Prachtige materialen

Het is een prachtige kwaliteit.

Heerlijke stof, slaapt geweldig

Erg mooi dekbedovertrek, goede kwaliteit

Prachtig materiaal en prima afhandeling van de bestelling

Na diverse verhalen over en advertenties van JOARZ toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken en een eerste bestelling gedaan. Het is, zoals beloofd, prachtig materiaal dat ook heerlijk aanvoelt. Ik ga zeker meer aanschaffen!

Heerlijk slapen!

Prima kwaliteit dekbedovertrek

Na mijn klacht kreeg ik een iets grotere maat toegestuurd

Het te krappe hoeslaken mocht ik houden en kan ik doorgeven aan mijn kinderen.

Top.

Heerlijk dekbed overtrek. Snelle levering. Kortom perfect.

Top hoes!

Heerlijk zacht, glad, mooie kleur, een feestje om eronder te kruipen!

Snel bezorgd

Heerlijk dekbedovertrek

superb beddegoed

wat kun je nog zeggen na deze slaapervaring? niets toch? nou dan!

De stof voelt heerlijk

Nog niet gebruikt.Maar zoals het voelt is het zeker goed

Ik ben erg blij met mijn aankopen. Inmiddels heb ik 2 hoeslakens en 1 overtrekset gekocht. De stof voelt heerlijk koel aan. Ik ben zeer zeker van plan om meer sets aan te schaffen.

Zeer snelle levering! Fijne kwaliteit, ligt heerlijk Jammer dat de keus /kleur beperkt is

Heerlijk zacht en comfortabel slapen zo

Ja het is zeker een rijke ervaring, mooie kwaliteit, goed in vorm na het wassen, zeker een aanrader!

Wat een heerlijke ervaring om onder deze lakens te slapen!

Zo zacht en vriendelijke voor je huis. Een weldadig gevoel. Mijn man en ik willen beiden nooit meer anders!

Voelt heerlijk aan

Zeer tevreden over het product. Bestelling en levering correct en netjes. Snel weer een extra set bestellen.

Heerlijk beddengoed!

Om uit te proberen heb ik een hoeslaken, kussensloop & dekbed besteld en het voelt heerlijk aan en blijft prachtig, ook na inmiddels vele malen wassen. Aanrader!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam