Lekker

Mooie glimmende lakens

Schitterend kwaliteit en super zacht

Snel ontvangen, leuk ingepakt, schitterende kwaliteit en super zacht. Echt heerlijk!

Heerlijk slapen

Het is idd heerlijk slapen onder een knisperend dekbedovertrek: wat wordt gezegd wordt waargemaakt!

Echt super!

Slaapt heel lekker!

Mooie kwaliteit, super kleuren en snelle service.

Ik heb al meerderen besteld, zo fijn!

Super levering en kwaliteit

Top!!!

Hele prettige stof

Mooi spierwit, voelt heerlijk aan. Aanrader!

Luxe!

Heerlijk slaapcomfort

Geweldig product

Het beddengoed is exact zoals je verwacht. Mooie kwaliteit en erg comfortabel.

Het fijnste beddengoed ooit!

Prachtige, koele stoffen. Wassen, uithangen en binnen 2 uur droog!

Heerlijk koel dekbedovertrek

Fijne dekbedhoes, voelt lekker koel en licht aan.

Heerlijk koel!

Ik heb eerst de slopen besteld om de stof uit te proberen en ga ne de hoezen bestellen Zou graag meer kleuren willen zien

Heerlijk

Prachtige uitstraling en heerlijk slaapcomfort

Top geleverd en juiste kwaliteit

Begint na half jaar bij de voeten toch wat te pillen helaas.

Top beddengoed

Echt een plezier om te gaan slapen

Top beddengoed

Echt zo fijn...slaapt lekker voelt heerlijk aan, echt een genot om naar bed te gaan

Top kwaliteit voor de juiste prijs!

Zeer aangename stof en zeer mooie kleuren.

fantastisch

heerlijk zacht beddengoed.

Eindelijk dekbedovertrek gevonden die ik al lang zocht

Na heel lang zoeken naar het juiste gevoel dekbed en hoeslaken kwam ik Yoarz tegen op facebook. Eerst wat huiverachtig alle positieve reacties gelezen . Ook het verhaal van de oprichtster sprak me direct aan. De dus ik besloot eerst een hoeslaken te bestellen. Na het uitpakken was ik verbaast van de kwaliteit. Daardoor inmiddels al een tweede hoeslaken bestelt. Het dekbed zal ik ook zo snel mogelijk bestellen. Eindelijk terug een zalige nacht

Mooi dekbed!

Heerlijk dekbedovertrek!

Superkwaliteit

De door mij bestelde dekbedovertrek met extra kussenslopen werden een dag later al bezorgd in mooie verpakking. In gebruik blijft overtrek mooi ook na wassen. Mooie kleur gekozen en deze blijft ook zo. Zeer tevreden

Heerlijk zacht , mooie glans én mooie kleuren

Bestellingen worden snel en correct uitgevoerd.

Stijlvol bedrijf met goede communicatie!

Ze doen wat ze zeggen! Op tijd bezorgd en mooi verpakt! Reageren op vragen die je stelt! Zachtheid van de stof viel iets tegen, mat dat is ook iets heel persoonlijks!

Waanzinnig!!

Ik heb het beddengoed nu een jaar en ben er elke dag blij mee. Het blijft prachtig in de was, echt super kwaliteit. Vorige week mijn dochter een set cadeau gedaan, zij is dolgelukkig en heeft nog nooit zulk fijn beddengoed gehad, terwijl ik altijd hele dure overtrekken kocht. Dus aanrader!

Mooi dekbedovertrek een snel geleverd

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam