Mooie kwaliteit hoeslaken

Mooie kwaliteit van de hoeslakens. Krijg ze alleen met moeite glad en strak om het matras ( 90:200).

Heerlijke stof

Fantastisch slaapgenot!

Prima kwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen.

Hele fijne hoeslakens, ik wil geen andere meer. En de bestelling was heel gauw binnen, echt een cadeautje..

Lekker dekbedhoes. Lijkt wel een hotel thuis nu.

Prima product met goede levering.

Fijn slaapcomfort.

Het beddengoed slaapt heerlijk.

Het beddengoed slaapt heerlijk. De stof is fijn maar wat ik een klein beetje vond tegenvallen, zeker voor de prijs, is de wijze waarop het in elkeer gestikt was. Rondom vond ik het er zelfgemaakt uitzien en de naad bij het hoofdeinde vond ik vreemd, die ben ik niet gewend bij ander merk Beddengoed.

TOP

hele fijne snelle service en mega fijn materiaal, stuk voor stuk alles maar vervangen door Joarz :)

Super zacht

Geweldige dekbedovertrekken super zacht en mooie kleuren!

Beste beddengoed ooit!

Zacht, luchtig, zweet niet, heerlijk! Echt heel fijn beddengoed, super blij mee.

Heerlijk beddengoed!

Goede service, hoge kwaliteit product. Top.

Fijne lakens

Goede maat,ruime insteekhoes. Mooi zacht materiaal

Heerlijk slapen

Heb er nu een paar satijnen dekbedovertrekken heerlijk zacht. Wil geen andere meer goeie kwaliteit

Super lekker beddengoed!

Het slaapt heerlijk! Voelt lekker aan!

Bestellen en levering gaan prima

Alles is goed gegaan. Alleen jammer dat de hoeslakens alleen op 90cm breed zijn en niet ook op 80cm.

Super mooie kwaliteit!

Snelle levering, prachtig dekbedovertrek

Heerlijk beddengoed

Uitstekende kwaliteit.

Heerlijk

Een percale katoenen hoeslaken én een satijn-katoenen laken. Wat een heerlijke combi. Erg jammer dat de lakens er alleen in wit zijn nu ik eindelijk een geweldig laken heb gevonden!

Ik heb al 3 sets besteld ben er heel erg tevreden van

Correcte afhandeling

Snelle levering en een goed product.

Fantastisch beddengoed

Ik heb eerst 2 kussenslopen testeld en daarna dekbedhoesxen onderlaken en nog meer kussenslopen, wil niets anders meer!

Heerlijke zachte dekbedhoes met luxe uitstraling

Dekbedovertrek voelt heerlijk en koel aan. Wij kozen voor de goudkleurige overtrek wat een slaapkamer een luxe uitstraling geeft.

Katoen-percale, heerlijk luchtige en knisperende dekbedovertrek.

Voor de kussensloop ga ik volgende keer katoen-satijn kiezen, ik denk dat deze kwaliteit iets zachter aanvoelt aan het gezicht. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!

Heerlijk zacht

De hoeslakens zijn heerlijk zacht.

Fris, zacht en vrij!

Heerlijke stof. Voelt zuiver, zacht en fris aan. Door de dichtheid van de stof blijft de kleur mooi overeind. (dekbedovertrek schijnt niet door) Ik ben heel blij!!!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam