lkkr zacht satijn.

let op tc400 is wat je zoekt

Heerlijk materiaal, fijn om op te slapen.

Zalig crispy comfort

Het voelt elke dag als een luchtig crispy opgemaakt hotelbed! Zeer tevreden met de kwaliteit!

Uitstekend product

Heerlijk beddengoed, zo zacht. Super!!!

Heerlijk beddengoed. Zo zacht. Ik heb t al bij diverse mensen aangeraden.

Heerlijke matrasjoeslaken, moet nog wel even in de was op 60 graden

Slaap er heerlijk op , wel nog even naar de wasserette ermee , iets te groot voor mijn matras van 1.60 bij 2.00 meter ! Hopelijk een kleine krimp bij 60 graden

Snelle en goede service en informatie. Pakket ziet er top uit wordt zorg aan besteed

Superfijn dekbedovertrek

Slaapt heerlijk!

Geweldig mooie dekbedovertrek

Zeer comfortabele stof, voelt zacht aan en geefteen luxe uitstraling

Beddengoed met een heerlijke kwaliteit en een luxe uitstraling

Wij zijn er beter door gaan slapen.

Prima kwaliteit, prima service

Keurig volgens afspraak op tijd geleverd, top kwaliteit

Wat ik besteld heb is keurig op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Een vraagje hebben jullie ook hoeslakens voor toppers?

Slaapt fantastisch

We hebben inmiddels 2 hoeslakens ontvangen. Ze slapen fantastisch. Wat een fijn materiaal.

Prima spullen

Goede kwaliteit spullen en snel geleverd

Heel fijne kwaliteit

Inmiddels heeft elk gezinslid een dekbedovertrek van Joarz (wij houden van percal). Kwaliteit is super en voelt lekker koel aan!

Het is inderdaad een weldadig gevoel om alleen al op het satijnen onderzoekspanel te slapen.

Het is nog best wel prijzig, dus het is nou niet zo dat ik ook meteen het dekbedovertrek kan bestellen. Maar wat beloofd wordt is echt waar; het voelt heerlijk aan! En gaaf die kleur goud ook; precies de kleur van mijn muur, dus blij mee!

Snel en duidelijke levering.

Vanaf website naar bestelling snel en duidelijk geregeld. Top.

Fijn

Fijn

Maat niet helemaal fijn

We hebben een boxspring van 180x200 en dit hoeslaken is jammer genoeg niet mooi te spannen. Stof is wel prettig.

Super kwaliteit

De lakens zijn van goede kwaliteit. Heel zacht en licht van gewicht. Zeer tevreden over de kwaliteit

Prima product

Voelt lekker aan. Is zacht. Kreukt wel

Heerlijke kwaliteit. Geen woord teveel gezegd.

Enigszins tegenvallende ervaring

De kwaliteit en de kleur van de dekbedovertrekken zijn prima. Ben alleen enigszins teleurgesteld omdat er wel heel veel kreukels in blijven zitten. Super is de extra grote instopstrook!

Snelle levering. Super kwaliteit

Enige nadeel is dat de lakens niet in de droogkast mogen

Super !

Achillesstraat 120