beddengoed

Snel bezorgd, goed en mooi verpakt. Mooie kwaliteit beddengoed.

Heerlijk beddengoed

Zo lekker slapen onder dit heerlijke beddengoed

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en leuke klantenservice

De satijnen dekbedovertrekset voel erg lux aan. Het valt lekker soepel en op de plooien ontstaat het luxe glans. Ik heb nogal wat sets van andere merken en ik trek deze conclusie: goedkoper is niet vergelijkbaar met deze kwaliteit, en nòg zachter en lekkerder kost veel meer. Het wit is echt wit, liever zou ik een wat warmere tint zien. Als je bang bent voor de brede instopstrook: die kun je heel makkelijk naar binnen vouwen. Vanwege de gladheid dien je dit 's ochtends even te herhalen. Mooier is het om de strook lekker over je bed te laten hangen. Oh, als ik het er weer zo over heb, heb ik meteen zin om er weer onder te kruipen.. Binnenkort ook de percale kopen :-)

Mooi en leuk om te ontvangen, echt een kado!

Knispert nog iets, misschien wordt dit minder na paar X wassen

Blij met mijn aankoop

Op zoek naar een set beddengoed met hoge weefdichtheid kwam ik terecht bij Joarz. Een satijnen set gekocht, uitgeprobeerd en goed bevonden. Na het wassen van de lakens, samen met gewone katoenen lakens merk je pas hoe zacht de satijnen zijn. Enig minpuntje is dat er maar een maat is zowel voor bedden van 200L als 220L, waardoor ze bij gebruik op een bed van 200L een beetje poffen en niet mooi strak rond de matras passen.

Super kwaliteit

Mooi dekbedovertrek, prachtige kleur en slaapt heerlijk zacht

In Januari 2021 gekocht ligt nog altijd perfect

Supere fijne hoog kwaliteit dekbed hoezen. Eindelijk gevonden wat ook echt mooi blijft!

Luxe ten top

Op vakantie zag ik het verhaal van Jorien op Facebook voorbij komen. En om de luxe van de vakantie thuis nog wat verder door te zetten een satijnen dekbedovertrek en hoeslaken besteld in de golden rush versie. Was erg benieuwd of het nou echt een stuk beter zou zijn dan ons reguliere beddengoed. Wat een verschil! Zo zacht en soepel! Nergens mee te vergelijken. En die subtiele gouden kleur is ook fantastisch!! Nu ik het er over heb, alweer zin om te gaan liggen. Vrees dat er nog een paar bestellingen gaan volgen...

Erg fijn beddengoed wat met een dag in huis was

Beddengoed voelt heel erg fijn en luxe aan. We hadden met 1 dag al in huis en slapen er met veel tevredenheid onder.

Mooie kwaliteit!

Fijne ervaring

Prima spul

Mooi materiaal en heerlijk zacht.

Heerlijk dekbedovertrek

Hij voelt heerlijk luxe aan. Wel vind ik dat hij gauw kreukt. Wat wel weer een voordeel is, dat hij herl makkelijk strijkt.

prima, zoals het hoort

Heerlijk slapen

Top kwaliteit en heel fijn om onder te slapen! Snelle levering en met aandacht ingepakt.

Ik had per abuis te veel slopen besteld. Terugsturen was heel gemakkelijk en het geld werd heel snel geretourneerd. De lakenset bevalt prima; lekker glad en koel.

Heerlijk dekbedovertrek.

Heerlijk dekbedovertrek. Geeft een luxe hotel gevoel. Ik overweeg om nog een tweede overtrek te kopen.

Heerlijk zacht

Een heerlijk zacht dekbedovertrek en hoeslaken . Klein minpuntje is dat het wat kreukt

Goede service en goede kwaliteit

Goede service nadat het pakket kwijt was geraakt bij de post. Het dekbed is van goede kwaliteit, heerlijk om onder te slapen!

Mooie stof, we slapen heerlijk!

En een snelle levering.

Super materiaal.

Heerlijk koel in de zomer percale en voor de winter het satijnen overtrek besteld en inmiddels ontvangen, prachtige gouden kleur.

wat een weelde zulk fijn beddengoed.

Een stel hele mooie dekbedhoezen besteld die snel bezogd werden en ook precies dezelfde kleur hebben als op de afbeelding. Met dit warme weer heerlijk om koel beddengoed te hebben.

Zalig zacht

Moeizaam proces voor retourneren product

Helaas heb ik nog niet kunnen genieten van de producten van Joarz. Omdat de geleverde maatvoering niet correct was, kostte het veel moeite om de producten te retourneren. Dit kan wel wat makkelijker (zoals bij Bol.COM)

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam