Materiaal was dunner dan ik had verwacht

mooi verpakt en gelijk gewassen en op bed, slaapt prima

Deze kleur is mooi maar niet praktisch , hij blijft mooi

Ik heb nu 2 sets antraciet gekocht Na 3 dagen zit er al een vlek ik de sloop Ik ben aan het nadenken hoe dat kan Ik heb alles eerst gewassen Na een goed gesprek met Joarz alles perfect opgelost! Dus nu sparen voor kleur 3!

Heerlijk beddengoed

Onlangs voor de eerste keer beddengoed bij Joarz besteld. Echt een aanrader, het is heerlijk! Mooi materiaal en voelt lekker aan je huid. Ook is er veel aandacht besteed aan de verpakking. Het voelt als een cadeautje. Zo leuk.

Prima prijs kwaliteit

Mooie kleuren!

Maakt verwachting waar

Bestelling en levering zoals afgesproken. Heerlijk mooi, zacht beddengoed. Zoals beschreven op de site. Maakt verwachting meer dan waar.

Voor de eerste keer besteld en heel tevreden.

Ik heb 2 hoeslakens gekocht. Ze zijn lekker glad en voelen koel aan je huid. De volgende keer bestel ik dekbedovertrekken.

Fijne dekbedden, snelle levering

Heerlijk koel dekbedovertrek van Percal katoen met mooie glans. Fijne crispy katoen. Ik ga hier zeker weer bestellen! Snelle levering

Top,

Voelt heerlijk aan. Snelle levering.

De satijn katoen kwaliteit voelen geweldig aan. Aanrader!

Zie boven

heerlijk beddengoed

Makkelijk besteld, snel geleverd, mis alleen de hoeslakens voor een topper.

Heerlijk koel slapen onder de satijn-katoenen dekbedovertrek.

Levering zoals afgesproken binnen 1 dag. Vooral de lange instopstrook is een pre. Super zacht materiaal.

Slaapt heerlijk!

Heerlijke stof

Mooie kwaliteit het is idd luchtig en crispy.

Het is licht en crispy.

Top geregeld en mooie kwaliteit

Duidelijke en makkelijke site en kwaliteit conform verwachting. Heel blij mee.

tegenvallend

Na het lezen van het enthousiaste verhaal over de zoektocht naar het perfecte beddengoed heb ik de stap gewaagd om een set aan te schaffen. Het was veel geld maar de belofte op FB maakte me toch nieuwsgierig en ik plaatste mijn bestelling. Het beddengoed ziet er prachtig uit, dat wel. Maar we slapen er niet super onder. Het is wat stug, knispert en prikt ietsjes. Ik dacht dat dat beter zou gaan na het wassen maar heb hem nu twee keer gewassen en het is nog hetzelfde. Jammer.

Goede kwaliteit, nette afhandeling bij misverstanden.

Fantastisch.

Superlakens

Mijn idee dat katoen gewoon katoen is heb ik herzien. Ik heb de percale katoen dekbedovertrekken en satijn katoen lakens besteld. Hele fijne kwaliteit. Aanrader

Fijn dekbed.

Prettig dekbed die erg luchtig is. Ook qua uitstraling heel mooi.

Prijs en kwaliteit goed

Snel bezorgt

Mijn nieuw champagnekleurig dekbedovertrek gewassen , gestreken en de randen met een kleurige fantasiesteek omstikt …. Heel mooi ,zalig gevoel om te slapen enen mooi zicht …. Een heel tevreden klant .

Super beddengoed, snel bezorgd

Voelt heerlijk aan. Voor mijn dochter besteld en ga voor mezelf ook overtrek bestellen

Heerlijk zacht, fijn materiaal

Ik ben super tevreden over het beddengoed van JOARZ (Satijn katoen). Voelt zacht aan, mooie witte kleur. Prijs kwaliteit is prima!

Prachtige produkten

Heerlijke satijne dekbed hoes en bedovertrek. Ik slaap nu als een prinsesje. :-) Daarnaast snelle levering in fraaie verpakking

Zeer snelle levering van een pracht product

Zeer snelle levering van een pracht product . Goede kwaliteit!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam