Gevoel van luxe en comfort

Heerlijk dekbedovertrek van mooie stof van katoen percale. Voelt rijk aan en de kleur Greenish matcht goed bij onze muren. Wat jammer is, is dat aan de onderkant van het overtrek de ingang niet smaller is, waardoor je dekbed eruit gaat hangen. Ik heb ook een overtrek van een ander merk waar dat wel is en je merkt het verschil. Misschien een goede tip om eens over na te denken?

We hebben eerst het dekbed overtrek nestels en dit beviel zo goed dat we ook gelijk een hoeslaken hebben gekocht. Daar gaan we vanavond voor het eerst op slapen. We zijn super tevreden. Het is best kostbaar maar het geld meer dan waard

Slaap nu heel lekker

X

TOP !!!

Supersnelle levering & heerlijk beddengoed !

Snelle levering in luxe verpakking.

Heerlijk zacht overtrek en onderlaken. Zou niets anders meer willen.

Slaapt heerlijk, ik bestel er nog een.

Heerlijk zacht

Mijn vrouw houdt van mooi, maar vooral zacht en fris, beddengoed. Na de natureltinten is de roestbruine / oranje dekbedhoes haar favoriet. Dankjewel: ik had een prima verjaardagscadeau dus!

Top heerlijk beddengoed

Zelfs mijn kinderen liggen liever op joarz

Fijn kwaliteitsbeddegoed

kwalitatief zeer goed / prijs kwaliteit : prima

Geweldig mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit. Heerlijke nachtrust in luxe!

Prettig en snel in huis

Prettige online ervaring, gemakkelijk en fijn dat het snel in huis was.

Frisse kleuren, voelt comfortabel en slaapt heerlijk

Bestelling origineel ingepakt met een persoonlijk berichtje en een zéér snelle levering

mooie kwaliteit en royale matrashoezen

uitstekend

Eindelijk een hoeslaken dat goed past

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Goede ervaring

Heb het katoensatijn gekocht. Ligt fijn. Hoop dat het met het wassen nog zachter wordt. Kleur champagne ben ik iets minderweg van. Volg keer wordt het een andere kleur!

Slapen in een knisperend bed!

De lakens van Joarz zijn lekker soepel en toch stevig. Zoals je ze vaak in een hotel hebt! Mooie kleur en goede kwaliteit! Echt een aanrader.

Vragen werden per omgaande beantwoord, Levering de volgende dag, Prima verpakt. Ik wist al niet beter maar het is nog steeds zo! Succes!

Heerlijk

Het voldoet zeker aan alles wat ze zeggen. Heerlijke dekbedovertrekken van percale. Lekker licht en luchtig.

Heerlijk!

Echt zoals omschreven, heerlijk! .

Sweet dreams!

Nu echt sweet dreams! Hele mooie onderlakens. Eerst zelf geprobeerd, nu weet ik zeker dat ik deze kwaliteit voor mijn B&B kan gaan gebruiken. Mooie luxueuze uitstraling!

Heel fijn materiaal, snel verzonden en mooi verpakt!

Super fijn dekbed overtrek

Zacht materiaal, fijne lange instopstrook, mooie kleur. Nu tweede dekbedovertrek besteld, weer zeer tevreden!

Prachtige kwaliteit.

Prachtige kwaliteit. Voelt fantastisch aan tegen je huid. Snelle levering. Mooie kleuren.

Heerlijk zacht en helder wit

Wat een kwaliteit voor die prijs, wil niets anders meer.

Heerlijk zacht en helder wit dekbedovertrek (katoen-satijn)

Fijn dekbedovertrek dat wij gaan gebruiken in de studio die wij gaan verhuren. Zelf al een nachtje getest. Heerlijk zacht en comfortabel. Hotel luxe!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam