Heerlijk materiaal!

Wij hebben dekbedovertrekken , hoeslakens en een gewoon laken en zijn heel blij ermee. Ook met de service, in het nieuwe hoeslaken zat al heel snel een scheurtje. Ik heb een mailtje gestuurd daarover, kreeg meteen antwoord en er werd een nieuw hoeslaken opgestuurd. Top ! Wij hebben ook het aan meerdere vrienden geadviseerd.

Hele goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit en prima service. Aanrader.

fijne materialen

Ik heb een dekbedovertrek en 6 kussenslopen in verschillende kleuren van JOARZ !! Fijn materiaal, zowel satijn als katoen.

Mooie kwaliteit

Inmiddels al een paar bestellingen gedaan. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Heerlijk koele ervaring bij het slapen met katoen-percale

De katoen-percale dekbedovertrek en de onderlakens geven een heerlijk koele sensatie bij het slapen. Vooral in de zomer is dit een aangename sensatie.

Mooi product

Het materiaal voelt heeeeerlijk aan. We slapen er prima onder en is niet zweterig. Supersnelle levering en alles keurig verpakt. 1 minpuntje: uit mijn wasmachine komt het wel gekreukt eruit en moet ik het wel strijken.

prachtige kwaliteit en mooie kleur

het dekbedovertrek heeft een prachtige zachte kwaliteit en een mooie kleur, komt overeen met de website.

Mooi product, wel kreuk

De hoeslaken bevalt prima, maar kan niet in de droger. Ik hang de hoeslaken buiten te drogen. Dat gaat goed, maar blijft wel kreukelig. Slaapt heerlijk

Kwaliteit & nette snelle service

Wat een geweldige ervaring om onder een Joarz dekbedovertrek te slapen, heerlijk! Dit had ik jaren eerder moeten ontdekken :) Ook superleuk ingepakt, echt een kadootje.

Zeer mooie kwaliteit

Heel aangenaam beddengoed, mooie kleuren. Supersnel geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Topservice!

Geweldig!

Was echt super, binnen een dag in huis, Linnen is heerlijk zacht en comfortabel.

Top overtrek en makkelijke site.

Ten eerste vind ik de site super. Gewoon duidelijk en fijn een keuzehulp aan het begin! Snelle levering en een fijn dekbed. Hopelijk komt er in de winter een donker kleurtje binnen.

Een heerlijk dekbed

We slapen prinsheerlijk onder ons nieuwe dekbed. We willen niets anders meer. De levering ging vlot

Goede mooie producten en meedenkend team

Hele mooie kwaliteit beddengoed ...en ik had een vraag over retourneren ( wat later niet nodig blijkt te zijn) dacht het team mee en positief

Lekker zacht, glanzend en luxe uitstraling. Ook na het wassen.

Mooie kwaliteit

Mooie dekbedden, en snelle levering

Heerlijke slaapervaring

Het dekbed voelt goed aan! Een genot om onder te slapen.

Fijn hoeslaken!

Het hoeslaken voelt glad en zacht! Hele mooie kwaliteit! Jammer dat het alleen verkrijgbaar is in maat 180-220, waardoor het voor een matrasmaat 180x200 te ruim is en het er wat rommelig bij ligt na het slapen. Verder prima kwaliteit!

Super fijn! Voorlopig niets anders meer

Wat een verademing.... linnengoed dat meedenkt, als het warm is is het fris, en als het koud is is het warm. Voelt heerlijk aan, goede pasvorm. Als ik dan iets te zeuren mag hebben, dan is het niet over de kwaliteit maar over de beperktheid in keuze qua kleur en dessin.

goede kwaliteit

Pakket keurig verpakt ontvangen, prima kwaliteit

Wat een mooi produkt

Het is een prachtige kwaliteit en ik slaap er heerlijk onder,

Heerlijk beddengoed

Wij slapen echt heel erg lekker onder dit zachte en gladde beddengoed. Het ziet er heel luxe uit.

Heerlijk beddengoed !

Snelle levering en mooie kwaliteit !

Perfecte kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit voldoet aan de verwachting. Koel en knisperende lakens. De levering was bijzonder snel. Zeer tevreden

Ik ben heel tevreden

Ik heb best wel lang getwijfeld omdat ik dekbedovertrekken toch best prijzig vind maar ze zijn het geld zeker waard. Verpakt als een cadeau en en ze voelen echt heerlijk aan. Een genot om onder te liggen.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam