Fantastisch!

Doordat ik nog niet helemaal zeker was heb ik om te proberen twee weken geleden een katoenen/satijn hoeslaken gekocht. Ik weet het zeker.....een katoenen/satijnen dekbedovertrek gaat er zeker komen. Wat een heerlijk, fantastisch hoeslaken. Ik ben over de streep. Ik ga voor JOARZ!

Zalig beddengoed!

Zalig bedden goed. Blijft keurig ook na meerdere malen wassen

Goede kwaliteit

Het is een erg fijne dekbedovertrek, voelt lekker koel en soepel aan!

Wat een heerlijke dekbedovertrek en een prachtige kleur.

heerlijk materiaal

keurig verstuurd en heerlijk materiaal

Heerlijk, fris voelend, beddengoed

Dekbed overtrek en lakens en kussen voelen heerlijk zacht aan.

fantastisch!!!!

heerlijk gevoel in bed staat ook erg mooi geweldige kwaliteit ik en manlief zijn blij :-))

heerlijk dekbedovertrek

Het is inderdaad een heerlijk dekbedovertrek. Ik heb het Percale gekocht daar we warme slapers zijn. Omdat we airco op de kamer hebben kan ik wel niet echt oordelen of het koeler slapen is. Ik zal alsook eens het katoenen kopen om het verschil te ervaren. Verschuift niet in de dons, blijft heel goed op zijn plaats zitten. Is ook lang genoeg door de extra lange insteekstrook waardoor je het comfortabel kan wegsteken onder je matras aan het voeteinde Is niet goedkoop, maar voor mij wel de aankoop waard.

Wat een genot!

Wat een genot om onder/op dit heerlijke zachte satijn-katoenen dekbedovertrek en hoeslaken te liggen. Ik waan mij in een luxe hotel. Ook de licht grijze kleur was mooier dan ik had verwacht.

Bestellen ging makkelijk. Alles goed en snel thuis bezorgd. De lakens bevallen prima! Precies als beschreven staat!

Heerlijk om onder te slapen!

Heerlijk zacht

Goede kwaliteit en mooie kleur

alles snel en compleet geleverd

makkelijk te bestellen via de website .alles geleverd wat we besteld hadden . kwalitijd zoals we verwacht hebben

Het is heerlijk slapen! Topkwaliteit!

De verwachtingen zijn helemaal waargemaakt!

Het hoeslaken past heel goed en ligt lekker

Heerlijk!

Heerlijk, zacht en comfy

Fijn stof, maar slecht afgewerkt

Het stof is inderdaad heel fijn, echter laat de afwerking te wensen over. Er zitten heel veel, losse en vaste draadjes aan bijna alle zomen. Ik ben 30 minuten bezig geweest om deze te verwijderen. Jammer, doet afbreuk aan de kwaliteit die voor de rest goed is. De maat van de onderlakens zijn iets te los naar mijn smaak, onze bedden zijn precies 90x110, de hoezen ook, maar na 1 nacht erop slapen erg los.

Heerlijk dekbedovertrek

Niets te veel gezegd op de website. Het is een prachtig en zeer aangenaam dekbedovertrek. Echt een aanrader

Makkelijk mooi beddengoed bestellen

Eenvoudig te bestellen en het uitpakken was een feestje. Foto en werkelijkheid matchen uitstekend

ieder woord is waar

Het verhaal dat het katoen van de door mij bestelde hoeslakens écht koel aan zou voelen geloofde ik eerst niet. Maar het is toch echt waar.

Prompte levering; mijn bewondering hiervoor

Alhoewel prompte levering, is dit in mijn situatie niet nodig geweest. Ik heb al enige items in huis van het Egyptische katoen en had een vervanging nodig van een ouder exemplaar. Van mij een suggestie om een keuzeknop te maken in een van de schermen teneinde aan te geven dat er geen haast zit achter de levering (1-2 weken zou ook prima zijn geweest). Veel succes, en tot een volgende keer.

Vlotte levering goede kwaliteit

Dekbedovertrek percal katoen besteld. Vlot geleverd. Kwaliteit erg goed, knisperend en heerlijk koel.

Heerlijk zacht en koel

Ik heb een enkel laken gekocht. Daarover leggen we een dekbed. Door dat het laken lekker lang is kan ik het aan het voeten eind goed instoppen. Wat ik persoonlijk erg fijn vind. En dan heb ik aan het hoofd einde nog genoeg laken over om een flap over de dekbed te klappen. Dat scheelt toch met de was doen en bed opmaken.

Heerlijk

Mooi ingepakt En blijft mooi uitgepakt

Mooie kwaliteit dekbedovertrek !!

Voelt als pas gewassen en toch zacht !

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam