Snelle levering, mooie kwaliteit

Mooi product en pakketje met zorg ingepakt

Mooi product en pakketje met zorg ingepakt

Snel geleverde topproducten

Na een advertentie gelezen te hebben besteld. De producten overtreffen onze verwachtingen. Super.

Mooie kleuren en compleet aanbod

Fijn dat er overtreksets, kussenslopen en hoeslakens in dezelfde kleur te bestellen zijn, staat erg chique. Jammer dat de katoen-satijnen sets toch nog behoorlijk kreuken.

Vlugge levertijd

Heerlijke dekbedhoes en kussenslopen

Zachtheid valt tegen

Al lang was ik op zoek naar beddengoed dat qua zachtheid vergeleken kan worden met katoensatijn. Ondertussen de witte kussenslopen ontvangen en ze zijn inderdaad heerlijk zacht!

Mooi eenvoudig wit

Omdat ik door het enthousiaste, goede verhaal van de eigenaresse zelf ook enthousiast werd en omdat Joarz zo goed wordt beoordeeld heb ik een wit Percal dekbedovertrekset en hoeslaken gekocht met het oog op de zomer. Vanwege de percale weving voelt de stof knisperend aan. Dit maakt echt geluid… hier moet ik wel aan wennen.. zelf met het ademen kraakt het een beetje en met omdraaien tijdens het slapen moet je er echt wel aan wennen! Dat het echt koeler is tijdens warme dagen kunnen we niet echt beamen.. het is gewoon. de eerste keer in de was ( op label staat 40 graden en in de e-mail 60 graden.. beetje verwarrend) komt het er echt niet natuurlijk uit.. het lijkt net plastic.. maar als het droog is is het prima. Ik ben dure gewend en vind dit qua prijs meevallen. Het is niet heel zacht maar denk wel erg sterk. Maar dat is nog afwachten hoe lang het meegaat. Het is mooi wit en schijnt niet door!

Super mooie kwaliteit

Past heel goed. Is lekker zacht

Goed product, mooie kleur

Klopt met wat ze leveren. Heerlijk beddengoed.

Heel fijn beddegoed

TOP!

zeer snelle service

Snelle service en top kwaliteit voor een betaalbare prijs !

Goede service, prachtige kwaliteit

Had paar vragen deze gemaild kreeg volgende dag meteen antwoord. Kwaliteit van de producten weg goed ga zeker meer bestellen.

heerlijk beddengoed

De katoen-satijnen hoeslakens zijn heerlijk zacht en van een fijne kwaliteit.

Mooi!

Voelt heerlijk aan, mooie kleur. In combinatie met het hoeslaken geeft het een luxe slaapervaring. Ik heb mijn merk beddegoed gevonden!

Snelle levering, fijn materiaal

Goed materiaal, snelle levering. Het retourneren vond ik niet helemaal duidelijk. Moet ik nu wel of niet een email sturen voordat ik volgens de andere voorwaarden retourneer.

Mooie kwaliteit dekbedovertrek, zacht, glad en luxe uitstraling

Het dekbedovertrek is snel geleverd en was goed verpakt. Een prachtige warme kleur en licht glanzend. Het staat heel mooi op het bed en voelt heerlijk aan. Het kreukt wel en dat zie je extra omdat het een effen overtrek is.

mooi dekbedovertrek, heel fijn materiaal, super blij mee.

mooi dekbedovertrek, heel fijn materiaal, super blij mee.

Eindelijk de echte Percal gevonden

Er zijn meer winkels die beweren Percal katoen te leveren maar behalve de HEMA en JOARZ is niemand daar nog in geslaagd.

Voor het eerst dit beddengoed en zeker niet de laatste. Wat slapen we lekker !! Zeker een aanrader. Snelle service 's avonds ( laat ) besteld andere middag in huis. Meteen ook maar een hoeslaken besteld.

Na vele, vele nachten van zweten is dit beddengoed een verademing.

Mooie stof van hoeslaken

Prima service en mooie stof!

Heerlijk!

Na de reviews wilde ik dit zelf ook wel eens ervaren. Gezien ik hoteleigenaar ben en vele soorten linnen voorbij zien komen, beschouw ik mezelf als kritische klant. We zijn echter volledig overtuigd. Met name de percale bevalt uitstekend. Even rechttrekken in de ochtend en het is 's avonds alsof je in een fris opgemaakt bed stapt. Onlangs de 2e set besteld, wij willen niet meer anders.

Erg comfortabele dekbedovertrek

Heb voor dochter de ,,goud,,kleurige dekbedovertrek gekocht Erg goed in de smaak gevallen Heerlijk zacht en idd amper gekreukt uit de was. Even de verkeerde maat besteld maar totaal geen probleem met terugsturen Heel snel nieuwe besteld En nu nog voor mezelf !! Dank jullie

Nooit meer klamme lappen!

Het dekbedovertrek en hoeslaken van Joarz voldoet volledig aan mij verwachtingen die ontstaan waren na het lezen van de advertentie in de Volkskrant. De katoen percal is mooi zwaar van stof en, het belangrijkste, heerlijk koel. Slapen was al een feest, maar nu nog meer.

Slaapt heerlijk

Wij begonnen met het testen van de percale kussenslopen. En gaan nu ook het dekbedovertrek kopen. Dus erg tevreden. Alleen jammer dat niet alle kleuren in percale en satijn beschikbaar zijn.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam