Wat een heerlijke stof!!

Fijne kwaliteit, mooie kleur dekbedovertrek

Goed product, snelle levering.

Topkwaliteit voor een goede prijs

Zacht materiaal dat heerlijk aanvoelt. Blijft mooi na het wassen en kreukt nauwelijks.

Snel gelevert en ligt heerlijk

Gevonden via facebook en besteld het voelt zoals verteld word en ziet er luxe uit.

Prachtig product

Mooie kwaliteit, blijft mooi, hoevaak je het ook wast. Slaapt heerlijk zacht en koel.

Super!!!

Super fijn beddengoed! Besteld, volgende dag al in huis en top kwaliteit. Ga de volgende set direct weer bestellen!!

Heerlijk satijn zacht!

Inmiddels al 3 setjes je wilt nooit meer anders.

Fijne lakens

Heerlijk onder een zacht dekbed. Snelle bezorging

Geweldige kwaliteit met een fantastisch slaapcomfort!

Goede morgen mevr,heer, De stof voelt zacht en koel . Heb als 1e een hoeslaken met kussenslopen gekocht omdat dat het meeste contact met de huid heeft. Als kussensloop heeft het mij ook erg verrast in comfort ,ik lig graag op zijde slopen. Mooi ingepakt ,voelde echt als cadeautje. Als min punt ,heb ik me verbaasd over de afwerking. Erg veel losse draadjes zowel in de naden als op de stof. Gezien de prijs ,gaf dit mij veel ergenis en vind dit absoluut niet nodig. De controle of inpakafdeling zou daarin misschien wat alerter kunnen zijn.

Katoen satijn is heerlijk

Ik heb ook katoen percale besteld, maar die vind ik minder. De katoen satijnen is echt heerlijk!

fantastisch!

Het zijn heerlijke lakens/dekbedovertrekken. Lekker fris, krakend en heerlijk om in te slapen. Super. ik heb 2 sets besteld en ga nu mijn 3de set bestellen.

Aangemaan met Joarz te werken

Perfecte levering zonder schade en op tijd, de top, doe zo verder

heel fijn beddengoed

Ik had al de hoeslakens en heb recent een dekbedovertrek gekocht. Heel fijn beddengoed, zorgvuldig verpakt, voldoet helemaal aan mijn verwachting en was snel geleverd.

Prachtige kwaliteit

Kwaliteit is super, de service is ook heel goed. Daarom extra jammer dat ik geen passend hoeslaken kan bestellen, lengte 210 cm, dikte tot 30 cm kan naar mijn idee niet mooi strak om een dunner matras van 200 cm.

Top producten

Ons eerste keer dat we een dekbedovertrek met hoeslaken kochten hier, het slaapt heerlijk, vandaag onze 2 de set gekocht

Fijn materiaal en een hele mooie kleur! Blij mee!

Heerlijke stof, fijne en bijzondere kleur. De mogelijkheid om een extra set losse kussenslopen aan te schaffen is prettig.

Zalig comfortabel dekbedovertrek

Zoals beloofd is dit inderdaad een heel zacht en zalig dekbedovertrek.

Mijn ervaring in één zin? Mag het ook in één woord: GENIETEN!

De hoeslakens & dekbedovertrekken zijn zacht en glad, ze voelen heerlijk aan. Hopelijk komen er in de toekomst nog meer kleuren. :)

Mooi dekbedovertrek; slaapt heerlijk!

Mooi dekbedovertrek; slaapt heerlijk!

Goede kwaliteit, snel antwoord klantenservice

Fijn dat op de website staat hoe lang een overtrek in werkelijkheid is en niet alleen de dekbedmaat. De kwaliteit is fijn. Verpakking: er zat een goudkleurig papiertje omheen met een touwtje. Dat ziet er op zich mooi en lux uit, maar is naar mijn idee onnodig verpakkingsmateriaal.

Mijn bestelling is met met zorg samengesteld en na één dag al geleverd.

Een mooie website met een duidelijke uitleg over de samenstelling en de kwaliteit van de producten. Het bestelde product voldoet aan mijn verwachtingen.

Top kwaliteit producten!

Heerlijke producten, super zacht en snel geleverd!

Wow, wat slaapt dit heerlijk

Geweldig. Het fris en heerlijk. Weinug kreukels. Wij willen niet aneers meer

zeer plezierige lakens.

Genot om in de zomer onder te slapen.

Voelt heerlijk. Na de was snel droog.

Dit mooie hoeslaken voelt heerlijk aan. Bij het opstaan zit mijn haar nog hetzelfde als toen ik naar bed ging.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam