Top kwaliteit.. geweldige medewerkers

Heerliijk slapen onder een superzacht Joarz dekbedovertrek

Ik heb een dekbedovertrek van katoen satijn gekocht en ben super tevreden over. De stof is zacht en voelt als een tweede huid als je eronder ligt. ik heb de gold rush kleur gekozen en het past perfect bij mijn slaapkamer. Ik zal so snel mogelijk ook de hoeslaken kopen.

Goed verzorgd, snel geleverd.

geweldig

koel en warm en is heerlijk aan het lichaam

Heerlijke overtrek

Spierwit, licht glanzend en heerlijk zacht.

JOARZ voelt als elke dag in een luxe hotel slapen!

Geweldig, zacht en mooie kwaliteit

Lekker geslapen op een zacht aanvoelende hoeslaken.

Past goed om de matras, 's morgens nog net zo prettig als toen ik in bed stapte.

Helemaal goed

Goede en snelle aflevering, mooi en met zorg verpakt. Inmiddels gewassen, weer als nieuw! Ben er erg blij mee en zal zeker meer bestellen.

Mooie prijs voor heerlijk slapen

Mooie prijs voor heerlijk slapen

Geweldig slapen onder een mooi- en zacht dekbed

Snelle levering - kwaliteit van dekbedhoes 100%

Heel aangename stof

De stof voelt heel aangenaam tegen de huid. Zalige nachtrust :)

Hemels

Levering binnen een dag Netjes, gezellig, verzorgd verpakt Slaapt werkelijk heerlijk verkoelend Aanrader Topproduct!

Lang naar gezocht en gevonden!

Eindelijk een geweldig aanvoelend Katoen satijnen dekbedovertrek. Heerlijk om onder te liggen en hopelijk blijft het zo mooi na enkele keren wassen. Ik ben fan en zal er zeker nog een bestellen.

Jammer dat het zo kreukt

Heel fijn en zacht beddengoed. Helaas na het slapen kreukt het enorm en dit trek ook niet weg, waardoor de luxe uitstraling weg is.

Slaapt als hotel laken

Prima product en snel geleverd

Op vrijdagavond uw adverterial in de Baarnsche Courant gelezen en toe direct een hoeslaken, overtrek en kussensloop besteld. De volgende dag voor 12 uur ontvangen en zaterdagavond er heerlijk op geslapen. Ik ben superblij

Heerlijk glad hoeslaken

Onze matras is 2.10 lang en behoorlijk hoog. Het laken hing er ruim omheen. Bijna iets te ruim. Na wassen op 60 graden en drogen in de droogtrommel past het helemaal perfect. Niet eerder in m'n leven had ik zo'n fijn hoeslaken en ik leef al best lang.

Erg fijn bedlinnen , mooi ook

Deze aankoop is heel erg goed verlopen ... vlotte levering , mooi verpakt , super goede kwaliteit en vooral zalig om in te liggen ...

Geweldige beleving

Mijn eerste kennismaking met het katoen satijn beddengoed is een geweldige sensatie, zacht, glad, glans. Super! Liefdevol verpakt. Ik wil meer….

Heerlijk groot, mijn man ligt niet meer bloot.

Het voldoet aan al onze verwachtingen: groot, zacht, warm en mooi van keur.

hele goede kwaliteit

voor de eerste keer hoeslakens besteld ze passen heel goed en zijn heel mooi

Goed.

Goed. Zie boven, is zelfde vraag

Een weldaad voor een goede nachtrust

Het dekbedovertrek is zacht, kreukt niet, gemakkelijk op te maken en de kleur is neutraal wat weer goed te combineren is met gekleurde kussens.

Heerlijk om onder dit beddengoed te slapen.

Mooi beddengoed. Jammer dat er niet zoveel keus is in kleur.

Superfijne lakens en goede service

Ik ben zeer tevreden over de satijnen lakens. Het slaapt heerlijk! Ook de service is top, snelle levering en leuk ingepakt. Ik ga zeker in de toekomst nog een setje bestellen.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam