Fijne kwaliteit

Een fijne kwaliteit dekbedovertrek en echt goed lang! Ik hou van het zachte groen, maar hoop dat er in de toekomst nog enkele kleuren bij zullen komen.

Zeer goede kwaliteit!

Zeer goede service!

Super fijn dekbedovertrek!

Het katoenen dekbedovertrek voelt heerlijk aan

Heerlijk koel.

Past perfect om mijn dikke matras van 90x220 cm. Slaapt heerlijk koel, ben er zeer tevreden over .

Super beddengoed

Eerst de goudkleurige overtrek besteld,daarna de witte Zo blij mee !

Superkwaliteit! De moeite waard!

Op de website van JOARZ kort en bondig alle relevante informatie, geen fratsen, geen overbodige tierelantijntjes gelukkig. We waren snel overtuigd van de kwaliteit en hebben direct 2 hoeslakens, 2 kussenslopen en 1 bovenlaken besteld. We denken er over om ook het dekbed en dekbedovertrek aan te gaan schaffen. Complimenten voor JOARZ!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Heerlijke lakens; daarna meteen dekbedhoes aangeschaft; heerlijke nachtrust……!

Goed snel

Heerlijke kwaliteit

Super snelle levering. Mooi verpakt.

Slaapt ongetwijfeld heerlijk. Maar ik had mij vergist in de maat, dus ik kan niet wachten op de nieuwe levering.

Mooi materiaal

Heb vannacht voor het eerst op hoeslaken geslapen, eerst gewassen en in droger. Eindelijk een hoeslaken die goed om het matras gaat. Heerlijk koel.

Wat een heerlijke dekbedovertrekken

Ik had eerst een hoeslaken besteld om te kijken hoe het beviel. Nou erg goed dus. Dekbedovertrekken in de kleur Pearl Champagne besteld. Heerlijk zacht en echt een luxe gevoel.

Heel tevreden

Slaapt heel lekker en is luchtig

Gewoon goed.

Bestelling snel geleverd en het materiaal is van goede kwaliteit.

Katoen is heel prettig

Maat dekbedhoes te smal voor mijn dekbed

wij slapen heerlijk sinds wij Joarz dekbedovertrekken hebben!

Slaapt lekker

Stof voelt koel aan

Heerlijk beddengoed en inderdaad het fijne knisperende gevoel

Prettig gevoel en degelijke kwaliteit

Zeer vlotte levering en fijne kwaliteit.

Aangenaam en positief verrast.

Heerlijk snel en prachtig geleverd

Fijne site, keurig verzorgd en uitstekende kwaliteit!

Super mooi

Makkele site, snelle levering, klantenservice reageert snel. Prachtig overtrek!

Joarz komt na wat het beloofd

Mijn bestelling is keurig op tijd geleverd en de communicatie daarover is helder. Helaas had ik ook een vraag gesteld via mail maar daar geen antwoord op gekregen. Naar ik ben uitermate tevreden over wat ik besteld heb.

Superzacht en uitstekende kwaliteit.

Superfijn dekbed

Fijn, zacht dekbed, mooie kwaliteit, blijft mooi na paar keer wassen

Lekker geslapen !!!!

Ik zag iedere keer de advertentie en werd nieuwsgierig naar het product. Wij reizen veel en komen in hotels etc dan is beddengoed zeer belangrijk dus de stap genomen bij Joarz een set te kopen. Eerste nacht geslapen als een roosje, het is van topkwaliteit, voelt heerlijk en het draagt bij tot een goede nachtrust, ben super tevreden en wij gaan binnenkort nog meer bestellen !!!!!!

Prachtige kleur goudbruin en voelt heerlijk aan

Ik ben gevallen voor de kleur goud en was benieuwd of deze aan de verwachtingen zou voldoen. De stof kreukt minimaal en blijft mooi na het wassen. Ook slaapt het heerlijk want voelt zacht en prettig aan.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam