Voelt lekker

A htergro d visie spreekt ook aan.

Mooi eerlijk product

Mooi beddengoed, nette prijs

Prima service en kwaliteit

Snelle levering, goede en mooie kwaliteit

Heerlijk luxe gevoel!

Dit beddengoed geeft je een heel luxe gevoel, heerlijk zacht en glanzend! Alsof je in een heel luxe hotel overnacht!

Het beste hoeslaken ooit

Ik ben echt blij, super zacht, heerlijk gevoel, het is gewoon wouw. Ga er nog een bestellen, geen gewone katoenen onderlaken

Een geweldige ervaring!

Bestelproces: heel soepel Bezorging: verrassend snel Pakket: verzorgd, luxe uitstraling met gouden verpakking Ervaring: super zacht, luxe, heel mooie kwaliteit Verder: mooi om er een persoonlijk kaartje van Jorien bij te mogen ontvangen

Prima kwaliteit

Mooie lakens, snel geleverd. Alleen jammer dat ik porto moest betalen toen ik ze wilde omruilen.

Over gehoord. Voelt heerlijk aan.

Snelle en accurate levering. Erg tevreden over de kwaliteit.

Een een persoons gekocht voor mijn puber zoon die alle hoeslakens te ruw vond. Een satijne gekocht. Heerlijk zacht.

Superkwaliteit voor goede prijs

Heerlijk slapen onder het nieuwe dekbedovertrek katoen percale. Wat een heerlijke luxe en fris gevoel. En het ziet er ook nog geweldig uit.

Accuraat

Heerlijk dekbedovertrekset

Snelle levering; heerlijke kwaliteit, slaapt heerlijk.

Super kwaliteit!

Prachtige kwaliteit en mooie kleuren

Oké

Vlotte levering....en een kadootje om de mooie set uit te pakken.....te wassen en op je bed te leggen

Mooi materiaal

Ze maken waar wat ze schrijven

Producten voldoen aan de verwachting!

Wel een kanttekening bij het tweepersoonshoeslaken wat toch te groot is in de lengte voor een twee meter lang matras en daardoor niet goed aansluit en iedere keer recht getrokken moet worden.

Helemaal tevreden

Hoeslaken

Het hoeslaken slaapt heerlijk. !! Absoluut. Het enige wat ik jammer vind dat als ik de maat 90/200cm bestel, ik dan de maat 90/210 -220cm ontvang. De maat 90/210 zou nog kunnen maar zeker geen 220 cm dat is echt te lang. Verder zitten er veel losse kaartjes bij en is het mooi ingepakt in goudkleurig papier, dat is heel lief bedoeld maar ik zou op die kosten besparen. Vaak verdwijnt het papier zo bij de oude kranten.

Geweldige kwaliteit

Super kwaliteit, mooi geleverd en snelle service. Heel mooi hoeslaken

Fantastisch !

Ik heb eindelijk mijn guilty pleasure binnen, het gouden dekbedovertrek. Slaapt lekker en voelt wel koel. Zeker in deze warme tijd.

Heerlijk zacht slapen

Het beddengoed is heerlijk zacht en staat prachtig.

Heerlijk beddengoed, prachtig aangeleverd

Heerlijk beddengoed, prachtig verpakt aangeleverd!!

Voldoet aan de verwachting

Aangezien ik nog maar één week gebruik maak van het artikel, kan ik nog niet helemaal goed beoordelen. Echter vooralsnog heel tevreden.

Top, heel blij mee!

Echt heel blij met het hoeslaken die ik heb besteld, met die warme dagen slaapt het heel fijn!

Prima. Heel erg goed

Goed contact. Goede en snelle levering. Heerlijke koele lakens en dekbedovertrekken. Goede kwaliteit.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam