Snelle levering, fijne materialen

Sinds onze eerste koop wil ik liever geen ander beddengoed meer. Een duurder segment maar absoluut waar voor je geld. Mooie grote hoeslaken die mooi om dikke matrassen passen! Wij sparen nog even door! Echt een cadeau aan jezelf!

Snelle service en goed dekbed!

Snel geleverd, lekker dekbed. Verzoek van mijn vrouw: komen er ook nog dekbedden met mooie prints aan?

Snelle levering, mooie kwaliteit

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend kwam de bestelling al binnen. Netjes ingepakt. Beddengoed ligt heerlijk met dit warme weer.

prachtige kwaliteit

Zeer content met de prachtige kwaliteit van Joarz

Heerlijk zacht met een luxe gevoel slapen

Mooie dekbedovertrek in prachtige kleuren met een heerlijk zacht en glad gevoel.

Snel en zorgvuldig.

De dekbedden geven inderdaad de NY experience. Ook leuk de goudkleurige verpakking en het touwtje om de hoezen.

Mooie dekbedovertrek, erg tevreden

Exact zoals op de foto

Fijn materiaal

Ben erg tevreden over de dekbedovertrek. Top, slaap er heerlijk onder.

Eerlijke voorlichting en vlotte verwerking

Het zoals ze op de site zegt. De Percale katoen moet ik nog testen maar ook deze zal zijn zoals ze zegt.

Snelle reactie op fout bij levering

Zaten geen kussenslopen bij dekbedovertrek. Goed en snel in orde gemaakt!!!

Bestelling werd snel geleverd en het beddengoed is superzacht!

Heerlijk! We hebben zelfs de indruk dat we beter slapen

Heerlijk! We hebben zelfs de indruk dat we beter slapen

Uitstekende kwaliteit en snelle service

Heerlijk zacht en kleur blijft mooi.

Een heerlijk crispy dekbed

We hebben de crispy versie van het dekbed overtrek besteld. Het slaapt prima, mooi blauwe kleur en voelt cool aan. We hadden nog wat vragen over de matrashoes en ook dat is prima opgelost. Top.

Superfijn!

Heel erg tevreden met het beddengoed van Joarz! Percale is heerlijk nu met deze zomerse temperaturen! Top, ik ben er helemaal blij mee!!

zalig slapen

Super zachte lakens en hele mooie kleuren die perfect matchen met elkaar.

Snelle en nette levering. Voldoet volledig aan de verwachtingen! Aanrader!

Beetje teleurgesteld

Gezien de prijs en de marketing had ik een fantastische ervaring verwacht. Het beddengoed voelt echter synthetisch/plastic-achtig aan. Alhoewel ik prima heb geslapen viel het toch tegen. Voor deze prijs dan ook niet voor herhaling vatbaar.

heerlijk beddengoed

Heerlijk zacht beddengoed, ook onze kinderen slapen hier onder!

Chique stijlvolle uitstraling

Wij zijn heel blij met dit dekbedovertrek dat licht knispert. Het ligt heerlijk koel en de levering was snel. Het werd de volgende dag al bezorgd en was feestelijk verpakt.

een erg mooie kleur!

mooie kleur. helaas veel kreukels staat echt minder mooi op t bed. slaap t lekker. snel een 'zweet' plek kussensloop van mn man. heb ik niet met onze andere slopen. misschien de lichte kleur? voor ons een hele uitgaven. nog niet heel zeker of ik t waard vind.

Heerlijk dekbed overtrek

Het overtrek ziet er mooi en luxe uit en voelt heerlijk koel aan. Ik wil ook zeker de katoen- satijn versie bestellen voor de winter

Alles volgens afspraak en een heel goed product.

Alles volgens afspraak en een heel goed product.

Fantastische service

Ik kan niet anders zeggen 1 Fantasische service 2 Super snelle levering 3 Geweldig product Luxe en comfort samen

Materiaal is heerlijk en de service en communicatie zijn subliem te noemen.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam