Snelle correcte levering van een fijn product!

Gekozen voor een wit dekbedovertrek van katoen-percale. Mooi echt wit van kleur en heerlijk, beetje stevig aanvoelend. Blij met de kwaliteit. Ik ga zeker meer bij Joarz bestellen.

Prachtig beddengoed

Snelle levering, mooie kwaliteit en zo fijn dat je extra slopen los erbij kan kopen.

Mooi beddengoed

In de zomer boel ik het als meer koel

Fantastisch bedtextiel

Inmiddels de rijke bezitter van twee sets bedtextiel. Een aanwinst. Wil nooit meer ander beddengoed.

Mooie kwaliteit voor een prima prijs

Jullie hebben 260 bij 220 meeste winkels niet

Heerlijk dekbedovertrek!!

Ik ben super blij met mijn gouden katoensatijnen dekbedovertrek. Heerlijk zacht en prachtig van kleur ook na het wassen.

Super slaap ervaring!

Dekbedovertrekset Pure White van Katoen slaap echt heerlijk! Echt een aanrader!!

Heerlijk fris beddengoed

Ik kan dit beddengoed echt aanbevelen. Prima snelle levering, goede kwaliteit.

Fijn

Fijn beddengoed van mooie kwaliteit

Slaapt heerlijk

Het is duur, maar het is het wel waard uiteindelijk. De kleur taupe valt eerlijk gezegd wel een beetje tegen, die is eerder licht bruin dan grijzig. Maar ligt evengoed wel lekker.

Prachtig beddengoed! Het katoen satijn is zacht en blijft mooi in de was. De kwaliteit is super. Het slaapt als in een hotel. :-)

je wil er uren tussen vertoeven

heerlijk slapen op en onder een joarz laken/hoeslaken

Heerlijk beddengoed!!!

De stof is heerlijk een beetje knisperend.

Super snelle levering. Het dekbedovertrek van percal is van prima kwaliteit.

Kwaliteit

Snelle levering, kwalitatief goede producten. Zowel de percale als de katoen satijnen producten in huis. Nu toe aan extra hoeslakens voor de warme zomer.

Super kwaliteit.

Zeer mooie kwaliteit dekbedovertrekken

De percal katoenen overtrekken zijn zeker een aanrader. Mooie stevige kwaliteit

Voelt goed en past goed om het bed

Goede ervaringen, levering volgens planning en kwaliteit is wat ik had verwacht.

Geweldige kwaliteit!

Tijdens de warme nachten heerlijk geslapen onder de fijne witte lakens, lekker koel en voelde zeer comfortabel! Met dito slopen.

Heerlijk beddengoed!

Echt luxe hotel gevoel, goede prijs-kwaliteit verhouding en zeker aan te raden. Ik koop nog een set!

Heerlijk slapen

Alsof je tussen de wolken slaapt!

Zowel hoeslakens als klantenservice uitstekend.

Per ongeluk had ik 2 hoeslakens toppers besteld en bezorgd gekregen. De klantenservice hierover gebeld en ik werd erg vriendelijk en begripvol geholpen. De volgende dag werden de 2 juiste hoeslakens bezorgd. De hoeslakens (katoen-percale) voldoen tot nu toe uitstekend. Vooral tijdens de afgelopen warme weken slaapt het erg fijn op deze gladde en ietwat knisperende lakens. Ook de kleur komt precies overeen met de getoonde kleur op de website.

Geweldige ervaring om zaken te doen met Joarz

Wij hebben onze slaapkamer gerenoveerd en hebben ons dit dekbed ,de greenish katoen percale cadeaux gedaan tegelijk met twee percale hoeslakens. En ik moet zeggen we hebben we lang tegenaan gehikt maar nu we dit hebben willen we nooit anders meer. Het ligt echt geweldig en het staat ook nog eens heel luxe in onze nieuwe slaapkamer!

Mooi beddengoed

Snelle levering, mooi beddengoed.

Hele goede service en prachtig beddengoed.

Goede service en prachtig beddengoed.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam