Super zacht en glad, t knispert in de nacht!

Heerlijk omhuld slapen

Het Joarz beddengoed omhult je heel aangenaam waardoor je lekkerder slaapt

Ben zeer tevreden, heb inmiddels al 3 sets hoeslakens, kussenslopen, nu een katoen satijnen laken gekocht.

als of ik in de warme zee glij elke nacht

Heerlijk beddengoed, perceel onder satijn boven anders glij ik eruit. Me man heeft inslaap problemen die verdween als sneeuw voor de zon. Mooie kleuren goeie kwaliteit. Ik ben benieuwd hoe die de was overleefd.

Snelle levering en fijn materiaal

Overtrek is exact zoals omschreven op de site

Prima kwaliteit.

Prachtige kwaliteit mooie afwerking MAAR...... jammer van de extra lengte. Ik kan het hoeslaken nu niet mooi glad om de matras krijgen waardoof het extra kreukt. Jammer.

Fijn hoeslaken

Heerlijk koel percale hoeslaken tijdens warme nachten. Wel erg gekreukt na een nachtje slapen.

Mooi spul en snelle levering

Fijne stof, slaapt heerlijk en de levering was binnen 24 uur

Geweldig dekbed overtrek heel blij mee

Zo blij mee heb een wit overtrek gekocht, ga gelijk een goudkleurige bestellen Kwaliteit heel goed

prima, alles is goed gegaag.

Ja, echt aan te raden.

Mooie, luxe kwaliteit en vlot bezorgd!

Mijn dekbedhoes en slopen keurig verzorgd ontvangen. Kleur in het echt iets lichter dan op de afbeelding, maar oké. Mooie zachte kwaliteit en goed afgewerkt. Ben tevreden en slaap er heerlijk op en onder. Dank!

Joarz maakt het waar

Voor een Parkinsonpatient is een satijnen laken ideaal.

Fijne lakens, maar wel erg duur.

Lakens voelen inderdaad lekker glad. Wel aan de prijzige kant.

super lekker beddengoed

heerlijk beddengoed en snelle bezorging iets meer verschillende kleuren zou wenselijk zijn bijv diep blauw ofzo

Heerlijke stof

Had m besteld en bewaard ivm verhuizing nu slaap ik er in wat een fijne stof zeker met dit warme weer

Comfortabeler dan ooit

Fantastische levering en service Zalig om in te slapen!!

Fijne hoeslakens en snel geleverd!

Fijn contact

Ondanks dat ik niet tevreden was over het product ben ik wel heel tevreden over het contact met Joarz. Ik werd serieus genomen en mijn klacht werd naar alle tevredenheid snel opgelost. Super!

krakend vers

Ik heb alleen nog maar Joarz dekbedhoezen.

Prima dekbed

Heerlijk

De lakens voelen superzacht aan,mijn man wilde meteen dat ik er nog meer bestel!

heerlijk beddengoed!!

Wij hebben het ingekocht voor onze Ankogel Lofts in Mallnitz in Oostenrijk, zodat al onze gasten deze heerlijke slaapervaring kunnen beleven!

Heerlijk!

Wat een heerlijk dekbedovertrek! Blij met de lange instopstrook!

Mooi product, goed verzorgde service

Het hoeslaken us can een mooie zachte kwaliteit. Ik heb mijn B&B kamers geüpgraded met dit mooie product. Onze gasten slapen heerlijk. Jammer dat er geen hoeslaken beschikbaar is voor een bed van 160 breed. Maar misschien komt dat nog.

Mooi knisperend koel dekbedovertrek.

Ben biljartterm met dekbedovertrek

Achillesstraat 120