Glanzend als op de foto...erg mooi

Blijft mooi....ook na een aantal keer wassen

Heerlijk dekbedovertrek en supersnel geleverd

Dit is het ultieme slapen, onder een percale dekbedovertrek en hoeslaken van Joarz. Heerlijk koel en zo zacht. Echt hotel-comfort maar dan thuis. Snel geleverd keurig verpakt.

ik heb mijn volgende bestelling alweer geplaatst!

Joarz katoen-percale zeegroen aangeschaft, prachtige kleur en lekker knisperende koele stof, helemaal top!

Als een prins onder het zachte en gladde dekbed geslapen

De percale katoen staat garant voor een heerlijk zacht en glad materiaal, heel prettig tegen je blote huid. De hoes is keurig afgewerkt, net als het kussensloop met de hotelsluiting. Een lange instopstrook zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plek blijft. Mijn vrouw prefereert de Duitse hoezen, die geen instopstrook hebben.

Fijn dekbed

Ik mistte de wasomschrijving en deed ietwat goedkoop aan, maar slapen er heerlijk onder. Het witte satijn schijnt wel erg door.

slaapt heerlijk met dit nieuwe beddengoed. Aflevering en service was prima!

een fijne kwaliteit, heel mooi verpakt, als een kadootje

Ik heb geen ervaring met nog betere kwaliteit maar dit is mooi dichtgeweven, glad en stevig, royaal van afmeting. Heel prettig. Ik had nu de zomerversie, ik koop voor de winter de andere variëteit, weet zo gauw de naam niet. Het enige nadeel is dat het kussen wat wegglijdt door de gladde stof.

Zacht en van goede kwaliteit

Al jaren zoek ik naar het perfecte dekbedovertrek: zacht en mooi. Ooit kochten we een overtrek van de perfecte stof van een duur modemerk, en nu die bijna op is, wilden we graag een alternatief. Joarz komt bijzonder dicht in de buurt, maar... is toch niet zo zacht als het dekbed dat we al hebben. Ook vind ik het jammer dat er alleen maar effen kleuren zijn. Los daarvan is dit een prima dekbedovertrek, en ik beveel het zeker aan. Het is zacht, en de kwaliteit is heel er goed. Ook de service is prima.

Prima beddegoed, erg tevreden. Hoeslakens met elastiek rondom is erg fijn.

Heerlijk overtrek!

De kleur is mooi diep (terra cotta) en de stof is luchtig maar warm.

Uitstekende service

Prachtige kwaliteit en een uitstekende service. Top

Slaap heerlijk met Joarz!

Ben erg blij met de keuze voor Joarz. Het is heerlijk slapen met de fijne hoeslakens en dekbedovertrekken, wij zijn er erg happy mee, echt een aanrader ;-)

Snelle levering, super zacht laken

Satin laken besteld voor de zomer. Lekker koel. Nog geen kans gehad om dit uit te proberen. Dus update volgt nog :-)

prachtige dekbedhoezen van supermooie kwaliteit én snelle levering!

Via een advertentie in de NRC kwam ik webwinkel JOARZ tegen. De beschrijving van de productie van dekbedhoezen sprak me erg aan. ( ik had dezelfde ervaring : hotel linnengoed in New York is zó bijzonder ( zacht en soepel percal katoen), maar niet goed vindbaar. Bij JOARZ twee dekbedhoezen besteld, welke inderdaad van dezelfde supermooie kwaliteit zijn ! Echt een aanrader.

Heerlijk dekbedovertrek, we salpwn

Snelle service. Heerlijk dekbedovertrek, voelt koel aan.

wat een fijn beddengoed.... de satijn versie slaapt heerlijk

snelle levering en idd super fijn beddengoed

Snelle levering, goeie kwaliteit

Erg tevreden

Joarz maakt helemaal waar wat ze belooft!

Super zacht Mooi

Snelle levering, prachtige kwaliteit. Het kleurenpalet zou wat groter mogen zijn.

Top kwaliteit

Het hoeslaken voelt heerlijk zacht aan.... Blij mee

Heerlijk beddengoed

Bestelling gedaan. Alles snel en netjes thuis gekregen. Het slaapt heerlijk.

Prachtige hoezen, snel geleverd

Hele fijne stof, het wassen verdient wel wat extra aandacht omdat de satijnen versies best wat vettigheid van je gezicht opnemen en die gaan er bij 40 en 60 graden niet helemaal uit. Pas met vlekkenspray en 75 graden wel, ze blijven ook na wassen prachtig.

Katoen-satijn is heerlijk...

... maar het percale katoen is toch mijn favoriet. Mooie kleur, heerlijk zacht, maar misschien net te zacht voor mijn gevoel.

Heerlijk gladde hagelwitte hotelkwaliteit

Dichtgeweven en heerlijk glad

Prettig bedlinnen!

Zacht en goede kwaliteit. Precies wat ik ervan had verwacht

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam