zeer prettig

Helaas moest ik een pakket retourneren: er werd direct en op prettige manier op mijn hulpvraag gereageerd

Positief

Positief, snel geleverd, geen probleem bij retour.

Super mooie stof en lekker zacht!

Prachtige kwaliteit en heerlijk zacht. Enig verbeterpuntje: dat de onderkant niet aan beide kanten een beetje is ingestikt, waardoor het dekbed er nu uitglijdt.

Snel geleverd. Mooi product

Mooi product

Heerlijk slapen!

Snelle levering en prima verpakt. Mooie kleur en voelt fijn knisperend aan. Heerlijk slapen!

Heel fijn beddengoed!

Om uit te proberen heb ik eerst het hoeslaken besteld. De kwaliteit is heel goed! Glad knisperend koel katoen. Recent heb ik ook het dekbedovertrek besteld en wederom is de kwaliteit super! Blijft mooi in de was en alles wat op de website omschreven wordt is allemaal waar. Ik raad het zeker aan!

Hotel sjiek

Ik voel heel luxe en heel luchtig

Wat een zachtheid!!!

Ik heb de dekbedhoezen en een hoeslaken aangeschaft katoen/satijn. In champagne kleur. Wat een heerlijke lakens en wat een zachtheid. Ook het opmaken van het bed verliep heel soepel. De dekbedden glijden er zo in. Fluitje van een cent.

De hoeslakens passen goed en liggen heerlijk!

De hoeslakens passen goed en liggen heerlijk.

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Snel besteld, vlot geleverd, mooie kwaliteit, zachte kleur, blijft goed in de was, moet wel worden gestreken

Duidelijke website, super snelle levering. Hele fijne mooie kwaliteit! Ga zeker voor meer.

super kwaliteit

Ik had deze kwaliteit ook verwacht en gelukkig was het ook zo.

Hotel kwaliteit dekbedovertrek, heerlijk zacht

Slapen is een feestje geworden

Heerlijk beddengoed

Ik kocht een dekbedovertrek en hoeslaken. Dit ligt zo lekker. Ik heb een bamboe dekbed. Dit in combinatie met Joarz zorgt voor mij dat ik heerlijke nachten heb en dat ik het niet warm en niet koud heb.

Professionele uitstraling, professionele afhandeling en perfect product

Leuke site, duidelijke informatie en makkelijk bestelproces. Snel geleverd.

het beste hetgeen mij in mijn leven is overkomen !

het laken is zo super mooi en het lijkt wel of er een wolken deken op het bed ligt !

fijn produkt; waar voor het geld

Een heerlijk dekbedovertrek. Snel geleverd en heldere communicatie vanaf bestelling

Heerlijke stof met sjieke uitstraling.

Dekbedovertrek verdient een 10 - grandioos! Het hoeslaken zit echter onvoldoende strak om de matras.

Heerlijk zacht!

Ik ben altijd fan geweest van percal-katoen, maar het is enorm prijzig. Nu kan ik dus betaalbaar percal-katoenen beddengoed kopen, dat toch ethisch verantwoord geproduceerd wordt, fantastisch! Ik ben begonnen met een hoeslaken en dat is vrij goed glad te krijgen zonder te strijken. (Ik doe lakens/dekbedovertrekken en theedoeken altijd kort in de droger, daarna strak ophangen). Een lits-jumeaux dekbedovertrek zal vast minder makkelijk glad te krijgen zijn zonder strijken, maar dat moet ik nog ondervinden.

fijn!

voldoet aan verwachtingen

Uitstekende service en kwaliteit

Mooi aanbod en goed prijs- kwaliteit verhouding.

Fantastische lakens

Heerlijk zacht beddengoed, ook na wassen nog steeds zacht! S avonds besteld, volgende ochtend in huis verpakt als cadeautje!

Wat een zalige zacht hoeslaken

Ik heb eerst het hoeslaken besteld. Wat is dit heerlijk zacht! Ik ga binnenkort ook de hoezen bestellen hoor :-)

Snelle levering van prachtig beddengoed!

Snelle levering, beddengoed ziet er prachtig uit en blijft mooi in de was!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam