Prachtig beddengoed, gemakkelijk besteld en snel bezorgd!

Heerlijke site. Mooi en heerlijk zacht en fris beddengoed, veel kleur-keuze. Bezorging ging snel en vlekkeloos. Leuk kaartje van Jorien erbij!

Next level

Hoogwaardig product met een verhaal, snelle levering en -vooral- heerlijk om onder te slapen.

Voelt goed en luxe stof

Erg fijne stof en het slaap prettig

Superkwaliteit!

Prachtige kwaliteit en schitterende kleur (ijsblauw), overtrek voelt echt heerlijk luxe aan. Ik zou Joarz zeker aanbevelen!

Heerlijk!

Knisperend zacht beddengoed. Echt heerlijk! Jammer dat er nog geen splithoeslakens zijn van dit merk. Misschien ooit! Joarz is zeker aan te bevelen!

Besteld en zeer snel geleverd

Heerlijke katoen...slaapt lekker fris en licht Voelt heerlijk aan .... Het kost wat, maar dan heb je ook wat In een woord Fantastisch....

Zo fijn, heb mijn dochter er een kado gedaan!

De knisperigheid, daar ging ik voor en knisperig is ie en blijft ie ook, ook als ie in de droger is geweest. Ik ben er echt superblij mee en heb mijn dochter er ook superblij mee gemaakt.

Heel fijn en mooi afgewerkt dekbedovertrek

Goede en snelle service

Snel en conform beschrijving

ik heb wel problemen met verzendingen in dozen die groter zijn dan dat wat verzonden werd. Er had vier keer mijn bestelling in die doos kunnen plaatsen. Voor alle betrokkenen extra ongemak en ruimte gevraagd.

In een woord famtastisch!! Nog nooit zo fijn bedlinnen ervaren!!

Heerlijk slapen!!!

Goede service, snelle levering

Snel en leuk ingepakt aangeleverd. Mijn telefonische vraag werd vriendelijk en adequaat beantwoord. En Bovenal, heerlijk beddengoed.

Top service ✔️

Echt een super service ✔️

Supersnelle levering, prima product

Bestelde dekbedovertrekken en onderlakens werden de volgende dag al geleverd. Fijne kwaliteit.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Goed telefonisch advies en ook een eerlijk advies. Ivm allergieën voor veel stoffen is het voor mij lastig beddengoed te kopen waar ik niet op reageer. Kreeg advies om enkel kussenslopen te kopen en die eerst te testen. Fijn, want anders had ik weer een set gehad waar ik niet onder kan slapen. Want helaas ook hierin zit iets waar ik niet tegen kan. Aangezien niemand weet wat die reactie veroorzaakt is het voor mij lastig zoeken. Dan is eerlijke verkoop erg prettig.

Heerlijk

Zo fijn kraakwit en heerlijk fris

Top!!

heel goed!

geen op of aanmerkingen

Goede hoeslakens!

Ik heb zowel de zachte als de knisperende variant uitgeprobeerd. De zachte variant bevalt ons het best. De knisperende variant is wel erg crispy (klinkt een beetje als de plastic hoezen die soms om matrassen zitten in een huurcaravan). Beide hoezen slapen prima overigens!

Heerlijke overtrekken

Precies wat ik zocht, heerlijke, zachte, goede kwaliteit dekbedovertrekken.

Heerlijk geslapen!

Valt heerlijk om je lichaam heen, fijn materiaal.

Fijn

Heerlijke zachte dekovertrekken.

Prachtige stof

Wat een mooie stof die satijnkatoen! Nog nooit zo’n mooie gladde stof tegen gekomen!

Super fijn dekbedhoes!

Mooie kwaliteit en comfortabel