mooie stof

al enige tijdop zoek naar hotel kwaliteit lakens (denk Hotel New York toen het nog in eigendom van de oprichters was) en dit komt zeker in de buurt. Eest hoeslaken geprobeerd, next stop dekbedovertrek.

Prachtige dekbedhoezen

Heel erg prettig

Geweldige service!

De dekbedden werden op het afgesproken tijdstip geleverd. Helaas zagen wij een kleurverschil, maar dit is zo goed opgepakt. Geweldig gewoon. We hebben nu 2 supermooie dekbedden liggen. Kijken er naar uit om vanavond ons bedje in te kruipen en onder de luxe overtrekken te gaan slapen.

Voelt heerlijk aan

Ziet er goed uit,slaapt lekker

Geweldige lakens!

Voor ik JOARZ ontdekte, sliepen wij altijd in goedkope lakens. Kwaliteit idem.. nu wij deze lakens hebben, willen we nooit meer anders! Klantendienst is ook super vriendelijk en bekwaam! Wij zijn fan!

goed beddengoed

heerlijk beddengoed

prachtige katoen percale!

goede website, snelle levering, mooie verpakking met persoonlijk kaartje. TOP

Echt geweldig dekbedovertrek en hoeslaken

Erg snelle levering en geen woord overdreven: kwaliteit is echt geweldig. Ik ben 200% tevreden

top

kwaliteit : heerlijk zacht - confortabel en duurzaam snelle levering

Geweldige kwaliteit

Snelle levering prima product

Kan beter

Beetje dun stof vind ik . Ook dat het geen knopen heeft of rits vind ik het toch niet netjes. Ik had meer verwacht. Krijgt mijn dochter die is er blij mee

Heerlijk dekbedovertrek

Dekbedovertrek voldoet aan alle verwachtingen. Heerlijk slapen. Ook de levering ging erg snel

kraakhelder slapen

Ik slaap heerlijk op het nieuwe hoeslaken en onder de dekbedhoes. Alleen... niet verpakken in plastic en de dekbedhoes werd in een doos geleverd waar er wel drie in hadden gekund. Dat soort verspilling is niet meer van deze tijd.

Hele goede ervaring

Snelle service en een prachtig product

Mooie en fijne zachte dekbed overtrek

Een heerlijk ontspannen gevoel onder de zachte lakens .

perfecte service en product

Goed geregeld, duidelijke afspraken en mooie zachte lakens zoals beloofd

In een woord: "heerlijk"!

Zacht, mooie kwaliteit en prachtige kleuren. Een aanwinst! Niet goedkoop, maar het geld dik en dubbel waard!

dekbed overtrek gekocht, heel tevreden

webshop ook gemakkelijk, duidelijk i.v.m. levering. heerlijk geslapen.. net als je in een hotel slaapt, super!

Mooi product

Ik heb voor satijn gekozen maar terug gestuurd. Ga toch voor de wat ruwere stof. Mooi product hoor

Ontspannen slapen

Ik slasp nu weer heerlijk ontspannen onder mijn nieuwe dekbedhoes van katoen satijn.

kwaliteit

ik heb dekbedovertrekken en hoeslakens besteld. de kwaliteit is TOP maar de afwerking van twee dekbedovertrekken was beneden de maat. Veel rafels en draden hingen te bungelen. Ik moest met de naaimachine nog een extra omslag maken. niet de bedoeling lijkt mij

Hemels

Wij waren al lang op zoek naar beddengoed zoals dit. Het is heerlijk zacht en je voelt je als een prins en prinses op en onder deze lakens en dekbedovertrek. Bovendien glanst het een beetje en dat geeft een mooie uitstraling. Het laken voor over de topper is ruim genoeg zodat de topper ook in de hoeken mooi plat blijft liggen. Wij gaan zeker nog een set bestellen.

snel geleverd en heerlijk beddengoed.

Het beddengoed voldoet volledig aan de verwachtingen.

Luxueus beddengoed

Ik ben erg tevreden over het roest oranje percale beddengoed (zowel hoeslaken als dekbedovertrek) dat ik recent heb aangeschaft. De kleur is erg mooi en het materiaal heeft een luxueuze uitstraling. Er zat vermoedelijk een kleine weeffout in een van de hoeslakens, waardoor er na eenmalig gebruik kleine slijtplekken zichtbaar waren. De klantenservice heeft dit snel en zeer goed opgelost door een nieuw hoeslaken toe te sturen.

zowel fahandeling als kwaliteit product uitstekend

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam