Erg goed

Ontzettend fijn materiaal en snelle service!

Heerlijke laken

Heerlijk fris en zacht laken. Is wel te groot voor mijn bed. Dus ligt niet echt strak.

Heel fijn en luxe slapen en dat 'gewoon in je eigen bed

We vinden het percal katoen ontzettend fijn om op een onder te slapen. Het 'knisperende' rustgevende geluid en het koele gevoel dat het geeft is top!!

Snelle levering, erg fijne overtrekken.

De omschrijving en foto’s zijn eerlijk en duidelijk

Fijne kwaliteit

Hotel kwaliteit

Een heerlijk zacht en soepel gevoel als je in je bed stapt.

Heel blij mee!

Wat een prachtige stof! En mooie kleur! het is een investering maar zeer de moeite waard, ook de manier van presenteren, inpakken, het kaartje erbij is super leuk! En niet te vergeten de snelle levering!

Prima product

Heerlijk beddengoed, snelle levering

mijn ervaring is zeer goed

Ik stelde een vraag en kreeg antwoord op een bijzonder prettige manier, alsof wij elkaar al jaren kennen.

Het zijn mooie en fijne dekbed overtrekken!

Het zijn mooie en fijne dekbed overtrekken! Het voelt goed en koel aan.

Bestellen gaat vlot en zonder problemen. Snelle levering en het beddegoed voldoet aan meer dan verwacht. Ook vragen gesteld via website worden vlot beantwoord.

Goede service, ook als het product toch niet blijkt te passen. We jammer dat je voor de retourzending moet betalen. Maar dat is wel duidelijk weergegeven op de website.

De dekbedovertrekken liggen heerlijk, ik zal ze zeker aanraden.

De JOARZ Katoen-Satijn is mijn favoriet.

Mooie kwaliteit beddengoed met snelle levering

Mooi ingepakte snelle levering van dekbedhoes en hoeslaken. Het satijn voelt glad en luchtig aan, mooie kleur en heerlijk geslapen! Matras hoeslaken is iets te ruim voor ons matras (geen boxspring) zodat het snel kreukelt. Ook na wassen wel strijken nodig.

Geweldige lakens. Heerlijk zacht

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik lig in een hotelbed.

Lang op zoek geweest en gevonden

Snelle service en zeer hoge kwaliteit

De geleverde dekbedhoes en onderlakens hadden de beloofde kwaliteit. Heerlijk zacht en koel aanvoelend. Luxe !

Mooie kwaliteit

Rijke gouden kleur, prachtig

Wat een luxe

Een heerlijk dekbed van 260 eindelijk genoeg ruimte. Ook de luxe van lakens en dekbedhoezen voelt geweldig.

Wat een heerlijke zachte lakens!! Zo luxe!

De lakens zijn echt zo anders dan gewone lakens, zo lekker zacht. En dan hebben we nog maar de versie 'percale'. De satijnen zullen nog wel zachter zijn... Elke avond weer een feest om tussen de lakens te schuiven.

Snel bezorgd super leuk ingepakt.

Mooi beddengoed snelle levering en heel leuk ingepakt.

Fantastisch dekbedovertrek!

Supersnelle levering, schitterende kleur en heerlijke stof. Ik ben er heel erg blij mee!

Geweldig luxe en prachtig beddengoed, ik wil niet meer anders!

Ik las een verhaal over het ontstaan van JOARZ en vond het zo leuk en mooi, dat ik besloot een set beddengoed te kopen. Bestelling werd razend snel bezorgd, was goed verpakt en voelde al gelijk heerlijk aan. Meteen gewassen en 's avonds in een nieuw bed gestapt, want zo voelde het! Zo luxe en fijn, net of ik in een prachtig hotel verbleef. Ik wil geen ander beddengoed meer!!

Snelle levering en heerlijk zacht

Lekker zacht! Heerlijk.

Achillesstraat 120