Goede producten en snel geleverd, top!

Goede producten en snel geleverd, top! Ik zou het zeker aanbevelen

Snel en ter zake maar wel duur.

Zie boven

Top dekbedovertrek

Superzacht en knisperend dekbed van satijnkatoen

Heerlijk beddengoed

Alsof ik elke nacht in een hotel slaap!

Heerlijk zacht, glad en mooi om te zien!

Lekker slapengaan in de zachte weelde van dit beddengoed.

Slaapt heerlijk, tijd voor uitbreiding!

Ik tevreden, dochter tevreden! Tijd voor een nieuwe kleur.

Ik heb besteld 180/200 hoeslaken en 240/220 setje in satijn gold kleur. Super mooi!

Super snelle levering en top kwaliteit.

‘S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis! Het beddengoed is ontzettend mooi en van goede kwaliteit. Het is precies zoals beschreven op de site. Mooi luxe, knisperend en luchtig. Mijn partner krijgt het snel warm, waardoor we voor de katoen percale variant hebben gekozen. Eerder hadden we linnen, omdat dat minder warm is. Maar dat vond ik dan weer niet zacht genoeg ;). Dit is de perfecte oplossing, luchtig genoeg, zacht en fris, en van goede kwaliteit. Super bedankt!

Perfect product en service

Hoeslakens te lang, niet mogelijk korter te bestellen, jammer

Prachtige gouden lakens en heerlijk zacht.

Snel geleverd, mooi ingepakt en net zo fijn als de witte set die we al hebben!

Superfijne dekbedovertekkken!

Hele fijne kwaliteit, lekker 'koel'!

Prachtig, heerlijk slapen in luxe!

Een prachtige set in champagne satijn besteld. Was super snel geleverd en het is de beloofde kwaliteit! Alsof ik in een veel te luxe hotel mag overnachten.. maar dan in mijn eigen bed! Zeker aan te raden!

l

Mooi, luxueus materiaal. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

Zachte kwaliteit

Mooie dekbedovertrekken maar had graag kwaliteit iets dikker gezien. Schijnt door, waardoor minder luxe voelt.

Helemaal goed

Het is een feestje om onder deze dekbedovertrekken te mogen slapen... Zzzzzzzz.........!

HEERLIJK LIGT HET

PRACHTIG BEDDEGOED, GOEDE KWALITEIT EN MOOI MINIMALISTICH INGEPAKT

Hemels

Na een vergelijkend warenonderzoek kwam ik bij Joarz uit. Veel duurder dan wat ik normaal uitgeef aan beddengoed. Maar elke cent echt waard. Een super zacht wit katoensatijnen hoeslaken en dekbedovertrek. Wat een droom in bed. Minpuntje is dat het hoeslaken wat te groot is voor mijn 160 bij 200 cm matras en niet zo netjes er omheen zit. Een tip voor Joarz om een versie voor 2 meter en voor 2.20 meter te maken. Toch zeker 5 sterren want het gaat mij vooral om het slaapcomfort en dat is meer dan dik in orde! Ik ben ook heel benieuwd naar de percale versie.

Gevoel van luxe

Heerlijk slapen met lakens van Joarz, geeft een gevoel van luxe.

Snelle levering. Mooi product

Super zacht

Zalig beddengoed, aangenaam om in te slapen

Heerlijk om in weg te dromen!

Heerlijk beddengoed om in weg te dromen en blijft ook na vaak wassen erg mooi.

Ziet en voelt zeer kwalitatief en chic

Als ik nu m’n slaapkamer inloop dat ziet het bed er nu zeer chic uit en . . . als ik dan in bed stap, dan voel ik me zeer rijk en voelen de hoezen en het overtrek heel fijn aan. Ik ben zeer tevreden . . . Wel heb ik 1 tip . . . De verpakking waarin de spullen werden verstuurd, komt niet overeen met de kwaliteit waar JOARZ voor wilt staan . . . lijkt mij. Daar zit mijn inziens ruimte voor verbetering . . . Verder zal ik trouw blijven aan JOARZ en zal ik zeker nog aanvullende spullen bestellen. O ja, via FD persoonlijk ben ik bij jullie gekomen. Prima advertentie dus! Succes verder met het merk. Hartelijke groet, Dick Dekker - Krommenie

Fantastisch hoeslaken en dekbedovertrek

Wij hebben voor het eerst een hoeslaken en dekbedovertrek van Joarz. Wat we hebben gelezen wordt helemaal waargemaakt. Heel licht, zacht en bijzonder prettig om onder te liggen. Niet goedkoop maar de kwaliteit maakt dit ruimschoots goed. Echt een aanrader voor iedereen die heerlijk wil slapen

Heel snelle levering en erg mooi

Ik zocht al jaren naar bedden goed van Egyptische katoen. Ooit gevonden bij Macy’s in New-York. Nu deze besteld en het bevalt heel goed. Lekker zacht.

Wauw, what a feeling!!!!

Nieuwsgierig geworden door een stukje in het Brabants Dagblad, en ik was op zoek naar een fijne witte overtrek ( liefst linnen, helaas heel duur) Dus besteld en meteen gaan gebruiken, wat heerlijk! Echt mooi materiaal lekker crispy touch, mooi basic afgewerkt het is nog mooier en fijner dan verwacht. Wie weet gaan jullie ook nog een keer een mooie kwaliteit in linnen leveren die wel betaalbaar is ;-) Ik ben fan!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam