Vlotte service, zeer héérlijk beddengoed.

Materiaal beddengoed is heerlijk, voelt zacht en glad aan. Wij hebben beide soorten en allebei fijn. Volgende keer wat nodig komen we zeker terug.

Ben er super blij mee.

Slaap er heerlijk onder, een aanrader.

Heerlijk zachte satijnen hoeslakens!

Snelle levering.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit !

Heerlijke comfortabele stof om onder te slapen.

Super geslapen onder ons nieuwe set dekbedhoes en hoeslaken. Smokey kleur. Ga meteen weer n set bestellen goudkleur. Nieuwe fan erbij. Snel in huis. Fijne communicatie met JOARZ

Heerlijke stof

Wij vinden het top lakens, het zou leuk zijn al er in de toekomst een mooi design is. Voor de rest super tevreden‼️‼️

Heerlijk dekbedovertrek!

Ik heb een katoensatijnen dekbedovertrek gekocht. Lang getwijfeld, want voor een lits jumeaux toch een flink bedrag, maar ik ben er zooo blij mee! Superkwaliteit en mooie kleur (gold). Het voelt echt heerlijk aan, heel licht en zacht. Ik denk dat ik vanaf nu alleen nog maar katoensatijnen dekbedovertrekken wil ;-)

Prachtige kwaliteit en ik slaap veel beter sinds ik beddengoed van Joarz heb.

Zeker aan te bevelen. Levering kwam op tijd, netjes verpakt. Ook een mooi detail is het subtiele merkje rechtsbovenin de hoofdkussens.

Top dekbedovertrekken

Was al tijdje op zoek naar uni dekbed overtrekken Prachtige kleur (greenish) Voelen heel fijn en koel aan Ik heb er heerlijk onder geslapen Ben zeer tevreden

Heerlijk slapen onder zo’n krisperend dekbed

Zeer goede ervaring met JOARZ, snelle levering. En de katoen-percalle dekbedhoes is heerlijk koel om onder te slapen. Wij zijn fan!

Top kwaliteit

Ziet er goed uit.

Mooi

Zachte stof en mooie kleur

Heel fijn beddengoed

Mooi en zacht

Zeer goede ervaring met JOARZ!

Super goede kwaliteit, service en klantvriendelijkheid!!

Blij!

Heerlijk knisperig dekbedovertrek, maar toch ook zacht. Strijkt ook nog eens fantastisch. Als er onderin nog een inkeping zou zijn waardoor het dekbed beter in de hoes blijft zitten, zou ik een 10 geven. Maar desalniettemin erg blij met mijn aankoop!

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering en tevreden met de kwaliteit van het beddengoed!

Snelle bezorging en daarna heerlijk slapen!

Mooie kwaliteit

Prima service en goede kwaliteit. Wel aan de prijzige kant voor een los laken, maar toch geen spijt van deze aankoop. Voelt heerlijk zacht aan.

Heerlijk beddengoed!

Heerlijk beddengoed; mooie kleur en heerlijk zacht. Zeer snelle levering en prima service!

Bevalt prima

Alleen een beetje lange instop strook verder prima

Heerlijk dekbedovertrek en hoeslaken!

Een heerlijk hotelgevoel in mijn eigen bed. Zalig. Klein nadeel is dat het meer kreukt maar dat neem ik op de koop toe.

Heerlijk fris en voelt zacht aan!

Het dekbedovertrek bevalt ons heel goed. We gaan binnenkort een tweede bestellen!

mooie kwaliteit

Mooie zachte stof, wel kreukgevoelig.

zalig

Onze nieuwe lakens zijn zalig om in te slapen. Bovendien ook zeer mooi. aanrader :-) De service is top, zeer snelle levering en goed verpakt !

Zacht donsovertrek, heel aangenaam

Zacht donsovertrek, heel aangenaam, beetje lawaaierig.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam