Gewoon geweldig

Alles wat jullie beloven klopt gewoon Prachtige materialen/ stoffen Snelle levering Dikke tevreden dus

Fijne kwaliteit

Lekker, knisperende overtrek. Snelle levering.

Uitstekende service

Bij binnenkomst van het dekbedovertrek bleek er wat fout te zijn gegaan. Dit heb ik gemeld en de oplossing die geboden werd was perfect. Super service! De stof van het dekbedovertrek is echt geweldig.

Het enige probleem is nog om uit bed te komen.

Het voelt en ligt fantastisch

Heerlijk bedlinnen

Zacht ! Blijft mooi na het wassen.

Het slaapt fantastisch

goede kwaliteit zoals wordt beloofd

prima kwaliteit en levering van de dekbedhoezen. kleur is mooi en inderdaad heerlijk comfortabel materiaal met sjieke uitstraling

Snelle levering, keurig ingepakt, supermooie artikelen!

Heb nu een paar keer een bestelling ontvangen en dat naar volle tevredenheid! Alles erg zorgvuldig en mooi ingepakt en het beddengoed ligt voortreffelijk!! Kan Joarz van harte aanbevelen!!

Gewoon goed!

De bevestiging duurde even, gebeld en keurig opgelost. Direct een track en trace ontvangen. Prima kwaliteit, slaapt heerlijk.

Alles goed geregeld, heerlijk overtrek!

Ik twijfelde even over de goudkleur, of het niet te opzichtig zou zijn, maar het is prachtig. En, nog veel belangrijker: heerlijk soepele, gladde stof, een genot om onder te slapen. De prijs vind ik pittig, maar het dekbedovertrek is het zeker waard.

Snelle verzending, top product

Duidelijke en snelle verzending van Joarz, mooi verpakt en het bed voelt nu echt aan als een hotelbed. De los verkrijgbare kussenslopen zijn enorm handig om dat luxe gevoel te vergroten om meerdere kussens op het bed te plaatsen. Blijft goed na meerdere keren wassen. Een klein scheutje azijn bij het wasmiddel geeft dat extra zachte gevoel! De enige opmerking die in zou hebben is dat het uiteinde niet afsluitbaar waardoor als je het niet in stopt, het slordig er uit kan zien.

Alles klopt, raad het iedereen aan!

Duidelijke website en informatie. Top produkt! Ben in afwachting van de lancering van splittopper hoeslaken. Zou het aanbod helemaal compleet maken.

Heerlijk beddengoed!

Besteld, snel geleverd. Gewassen en op het bed. Slaapt heerlijk!

heerlijk zacht en knisperend dekbedovertrek!

Ik was even bang dat het dekbedovertrek te glad zou zijn maar dat bleek niet het geval. Het is heerlijk zacht, niet glad en voelt heel fijn aan. Een echte aanrader en ik denk dat ik de satijnen variant ook ga proberen.

Super kwaliteit katoen

Ik ben erg blij met mijn nieuwe dekbed overtrek. Alleen één klein min puntje. Ik zal de volgende keer een groter hoeslaken bestellen omdat deze toch wat strak om het matras ligt.

Lekkere zachte hoeslakens

Goede omschrijving van de stof en goede informatie over de verzending. De hoeslakens kwamen zorgvuldig verpakt binnen alsof het een cadeautje was.

Fijn beddengoed.

Fijn beddengoed, goed materiaal, de moeite waard.

Heerlijk

Geweldig om onder te slapen. Jammer dat de maat 140x200 cm niet in hoeslaken te verkrijgen is.

Heerlijk dekbedhoes stipt geleverd

Dekbedovertrek is heerlijk. Soepel en knisperend. Helemaal zoals je het graag wilt De levering was stipt volgens afspraak. Super tevreden dus

Heel mooie kwaliteit!

Melding dat er weer voorraad is, daarna snel geleverd.

Prima kwaliteit

Echt mooie kwaliteit beddengoed ziet er mooi uit en je ligt er heerlijk onder. Wil geen andere meer heb er twee katoen.satijn koop er zeker nog twee bij

Uitstekende service

Mijn hoeslaken voldeed niet aan de juiste maten. Binnen 2 dagen had ik een nieuw hoeslaken in huis!

Top kwaliteit

Het onderlaken voelt inderdaad aan alsof je in een luxe hotel tussen de verse lakens schuift. Echt een aanrader!

Correcte service

Prima service, heel mooie kwaliteit

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam