Van zoektocht tot ontvangst; uitstekend

Prima website, vlotte levering, smetteloze verpakking, heerlijk product.

Super fijn beddengoed

Snelle levering, mooi ingepakt. Heerlijk beddengoed, voelt super zacht

Snelle levering, goede kwaliteit

Ontdekt via social, vrolijke kleuren, snelle levering en goede kwaliteit.

Het fijnste beddengoed!

Het voelt fijn en soepel aan.

Mooi dekbedovertrek!

Goeie kwaliteit!

Geweldig!

Ik werd goed geholpen op mijn vraag en de overtrekken en kussenslopen zijn heerlijk van kwaliteit.

Precies wat er beloofd was en keurig op tijd

Zie hierboven

snel

Snelle levering en mooi dekbed. Flinke instoopstrook en mooi luchtige knisperende katoen en toch lekker war. Soepel vallend om het lichaam, Heerlijk dekbed

Net de eerste nacht in Joarz’ heerlijk zacht doch goed voelbare lakens doorgebracht

Ik had hoeslaken en dekbedovertrek al een paar weken in huis maar nog niet uitgepakt en het bed meeopgemaakt. Vannacht het debuut.. Heerlijk voelt het aan, echt een extra element om lekker te kunnen slapen. Ik ben wat langer blijven liggen vanmorgen ;)

Prachtige kwaliteit

Het zijn mooie dekbedhoezen. Mooi glad en licht.

Snelle levering en heerlijk materiaal

Zeer snelle levereing in nette verpakking. Het materiaal van het dekbedovertrek is heerlijk en het is netjes afgewerkt.

Prachtige kwaliteit, 1 minpuntje : niet rondom elastiek

Top producten en snel geleverd

De dekbedovertrekken slapen echt verrukkelijk en voelt inderdaad als echte luxe hotel kwaliteit!

héérlijk slapen !

we hebben inmiddels meerdere malen besteld en zijn erg tevreden over al het beddengoed / hoeslakens !

Geweldig.

Het bedlinnen voldoet aan mijn verwachting. Het is soepel, mooie glans en voelt prettig aan.

Mooie kwaliteit hoeslaken

Product wordt goed op de site beschreven. Product is in het echt net als op de site. Fijne stof! Bestelling gaat snel en is heel duidelijk. Kortom tevreden.

Snelle levering van de bestelling en erg blij met mijn aankoop

Fijn maar gek

De kwaliteit van het hoeslaken is erg goed. Voelt fijn en koel aan op de huid. Wat ik gek vind zijn de maten. Ons bed is 180x200 en dan kan je dus alleen de maat 180x200/220 nemen. Hi is bij ons dus wat te groot. Hierdoor rimpelt het hoeslaken wat. Dit zou ik graag anders zien

Een heerlijk dekbed hoes

Goede service en fijn beddegoed.

Fijn dekbedovertrek katoen/satijn Golden Rush Het is wel een aanrader. Het enige jammer aan het dekbedovertrek is dat het als het gewassen is best verkreukt is. Maar verder voelt het zacht aan. Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit beddegoed

Ga binnenkort nog hoeslaken bestellen. Mooie kleuren beddegoed

Geweldig materiaal

Ik ben heel blij met de dekbedovertrek,, heb al medere besteld , en ook blijven mooi in de was , snel geleverd

Wat een kwaliteit

Heerlijk beddengoed, heerlijke stof, je dekbed past precies en verschuift niet. Een goede instop-strook. Kwaliteit!

Zeer positief

Zeer klantvriendelijk