Supersnelle levering, mooi product!

Onderlaken ligt heerlijk en past mooi

Mooie kwaliteit!

Snelle levering en fijn beddengoed

Geweldig!

Geweldig dekbed overtrek. Heerlijk zacht. We gaan snel nog een set bestellen!

Nooit zo’n heerlijk dekbedovertrek gehad ! Voelt heerlijk aan en je slaapt er fantastisch onder een echte aanrader!

Snelle levering, mooie kwaliteit en voelt zacht aan.

Heb nu ook de hoeslakens besteld, mooi passend bij de dekbedovertrekken.

Blij en zeer tevreden!

Ik kan alleen maar slapen onder dit soort beddengoed, had hiervoor een veel duurder merk , dacht ga dit toch eens proberen, en eerlijk is eerlijk, super goed bevallen , ga het ook voor onze boot bestellen!

Perfect en mooi van kwaliteit

Hebben besteld en de volgende dag waren de spullen er al.

Superheerlijk liggen en slapen

Het voelt zo comfortabel aan en zit prachtig om de matras.

Snelle levering, fijne katoen.

Heel fijne katoen en de maat is ruim. Snelle levering, mooi verpakt. Al met al een prima service en kwaliteit.

Voelt luxueus aan

Na weer eens een “voordelige” dekbedhoes van Smulders , die we na 1 week gelijk weer weggedaan hebben, nu maar eens wat meer geld besteed. Ik zeg:” goed besteed”

Heel mooie overtrek.

Ik hoop dat de satijn katoen mooi blijft ook na het wassen. Ziet er nu heel luxe uit.

fijn!

Mooi ingepakt en prachtige kwaliteit beddengoed.

Prachtig beddengoed

Wat een mooi beddengoed. Een mooie kleur en heel zacht.

De dekbedhoezen zijn van hoge kwaliteit. Evenals het gekochte dekbed. Prachtige tijk ik vind het zomer en winterdeel wel omslachtig om van elkaar te scheiden. Drukknopen was wel zo handig geweest. Bovendien correspondeerde een gefestonneerd knoopsgat niet met de knoop. Dat zat zeker 10 cm van elkaar. Dat was wel jammer....

Super dekbedovertrek en top levering de dag erna was het al in huis

Fantastische kwaliteit

Duidelijke website, keurige afwikkeling, levering op tijd, mooie kwaliteit. Zeer tevreden.

Heerlijk slapen!

Na het lezen van alle positieve reacties ging ik overstag. Dat was een hele goede keuze. Ik heb de katoensatijnen witte hoeslakens en het goudkleurig dekbedovertrek gekozen. Het slaapt heerlijk! De kleur is erg mooi. Hier een zeer tevreden klant.

Prachtige dekbedovertrek!

Dekbedovertrek waar je onder wil blijven liggen! Heerlijke katoen die zalig aanvoelt

heerlijk

Mooie kwaliteit en het slaapt heerlijk

Mooie kwaliteit

Snelle verzending en mooie zachte kwaliteit

Goede kwaliteit.

De satijn katoen voelt zacht aan. Geen luxe uitvoering, maar simpel afgewerkt.

heerlijk

voelt gewoon lekker aan je lijf

Geweldig dekbedovertrek katoen/satijn. Heerlijk geslapen, een echte aanrader!

Een echte aanrader het dekbedovertrek katoen/satijn!

prima service, prachtig en heerlijk zacht hoeslaken

Wat jullie beloven maken jullie waar!

Geweldig product

Geweldig product niet in de laatste plaats door de persoonlijke “touch” door de mooie verpakking en het kaartje. Wat een klein beetje persoonlijke aandacht al niet voor verschil maakt. Het product? Geweldig juiste kwaliteit mooi alles wat je wil wanneer je hiervoor kiest

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam