Ook al werd aangegeven dat levering een paar dagen zou duren was het er de volgende dag al...! Een super mooi en fijn dekbedovertrek katoen-satijn!

Lakens vallen tegen

Champagne:kleur niet mooi.Toont heel anders op het plaatje. Lakens voelen niet zijdezacht aan,maar eerder wat ruw. Kreukelig.

Mooie lakens en prima klantenservice

Lakens zijn erg fijn en mooi. Beddekovertrek was niet netjes afgewerkt, maar klantenservice lost dit erg netjes op. Zodra de blauwe hoes weer op voorraad is bestel ik meer:-)

Mooi materiaal

Mooie kwaliteit en snelle levering

Bestelling en levering gaan heel snel. Het dekbedovertrek is van een zeer mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit, voelt heerlijk aan.

Héérlijk glad hoeslaken

Héérlijk glad hoeslaken, wat ligt dat lekker!!!

Een heerlijk laken,doet wat het belooft

Ik vind het een fijn laken,het is iets te groot voor mijn matras van 80 bij 200cm maar het blijft goed zitten.Het is heerlijk glad. Ik weet nog niet hoe het na het wassen is.

Fijn overtrek

Bestellen en leveren ging prima en het dekbed overtrek bevalt ook goed. Niets te klagen dus dat doe ik ook niet. Top dienstverlening

Super, snelle levering en slaapt heerlijk!!

Geweldig❤️

Heerlijk beddengoed. Wel even getwijfeld maar geen minuut spijt gehad

Het slaapt heerlijk!

De lakens glijden heerlijk over je heen. Het voelt als een luxe hotelbed. De stof heeft een prachtige glans, het ziet er ook luxe uit.

Supergoed

Het ontvangen van de Joarz zending voelde echt alsof ik een cadeau kreeg. Aan elk detail was aandacht besteed: De mooie gouden wrapper, de stickers waarmee deze dicht zat en de touwtjes met labels. Ondanks dat je het gewoon zelf gekocht hebt voelt het alsof je het van iemand hebt gekregen. Compliment! Heel klein minpuntje (toch een dikke 10 hoor): De kleur van de dekbedovertrek was net afwijkend van de hoeslakens. Net een lichtere tint roestbruin. Maar het gevoel van blijdschap over de aanschaf overheerste!

Prima kwaliteit hoeslakens

De Katoen-satijn 450TC (Hoes)lakens zijn erg comfortabel en zacht.

Slaapt echt fantastisch

Heerlijk zacht en ik slaap echt veel beter.

Fantastisch!

Snelle levering en echt fantastisch beddengoed. Ik wil niet anders meer!

Alles keurig netjes, goede communicatie en een beleving gemaakt van het uitpakken

Bestellen gaat makkelijk, communicatie is snel en goed en de producten zijn mooi verpakt. Je ziet dat er zorg is besteed aan de beleving bij de ontvanger. Vind ik altijd een leuk extraatje :-)

snelle levering keurig verpakt

Goed ontvangen zoals getoond op de website, voelt goed aan!

Heerlijk beddengoed

Goede service. Fijn beddengoed, mooie kleuren. Assortiment mag uitgebreid worden. Ook zou ik graag hoeslakens willen voor (split)toppers. Wel 2x moeten wachten omdat de kleur er tijdelijk niet was, maar wel een mail gekregen wanneer het er wel weer was.

Betrouwbaar

Fijne dekbedhoes, kleur “roze”’was meer zalmkleurig. Bestelling was er de volgende dag.

Heerlijk beddengoed!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Het enige nadeel vind ik dat de onderlakens ook geschikt zijn voor extra lange bedden zijn (waardoor het niet mooi strak ligt). Verder ben ik zeer tevreden, het slaapt zalig!

Mooi en ik slaap heerlijk onder dit overtrek

Ik heb snel dat ik het dekbed uit de overtrek werk als er maar een instopstrook is of ze zijn te kort. Dat betekent wakker worden en het dekbed weer in de overtrek werken. Boj de overtrek van Joarz heb ik dat orobleem niet: slaap heerlijk door. De kwaliteit van het katoen is uitstekend en de kleuren zijn mooi

Heel blij!!!

Heel fris voelt het aan. Jammer dat matrasmaat 140 er niet bij zit. Zou ook wel een groen laken willen

Top beddengoed!

Na de positieve reviews overstag gegaan en nog geen moment spijt gehad! We hebben nu de katoen satijnen variant gekozen en zijn van plan om ook de andere variant aan te schaffen.

Nette en snelle levering

10 katoen satijn dekbedovertrekken die er zeer mooi uitzien