Top Droogt supersnel in zon en wind

Top en zeer groot voordeel is als je lskrns wast ze heel snel droog zijn buiten. Heerlijk fris onder de knisperende lentegeur

Mooie stof en heerlijk zacht.

Hoeslaken is qua materiaal en kleur echt mooi.

Heerlijk zacht helder wit dekbed!

Prachtig dekbed. Heerlijk zacht. Kussenslopen zonder rand, die normaal altijd kreukelt, dus heel fijn!

Zeer tevreden, mooie kwaliteit voelt heerlijk aan.

Goeie kwaliteit en service

Kleur en materiaal precies zoals omschreven op de website. Zeer happy met mijn nieuwe beddengoed.

Mooie, fijne, luxe stof

De satijnen dekbedovertrek voelt heerlijk aan.

Mooi van kleur en heelrijk materiaal

Wij vinden het kwalitatief goed materiaal en voelt ook fijn aan.

Super gewoon

Super vlot in huis gelijk gewassen en de andere dag op bed gedaan super blij mee

Heerlijk zacht, maar niet glad

De lekkere ruime omslag van het overtrek zorgt ervoor dat het dekbed goed op z'n plek blijft liggen, dus niet meer wakker worden met blote voeten midden in de nacht. Ook het hoeslaken zit lekker ruim om het matras.

Lekker slapen onder een hotel kwaliteit dekbed.

Wij hebben het katoen/satijn dekbed gekocht. Niet zo glibberig als andere satijnen dekbedden maar wel super comfortabel. Het is alleen niet echt een “zelfstrijkende” overtek. Behalve dan dat je hem zelf moet strijken =-). Maar dan ziet het er ook wel super mooi uit op het bed. Helaas was het onderlaken niet voorradig. Dus wanneer die ook binnenkomt dan wordt het nog lekkerder slapen. Probleem is wel dat opstaan ‘s morgens erg moeilijk is wanneer je bed zo comfortabel is.

Fijn materiaal!

Kocht een satijnkatoen dekbed. Mooie kwaliteit en staat heel mooi!

Snelle levering, mooi verpakt van een perfect product

Uitstekend!

Zeer tevreden van de kwaliteit en de snelle levering. Een aanrader!

Mag 1 woord ook? Geweldig!

Altijd al een donzen dekbed willen hebben en met het knisperende dekbedovertrek is het absoluut de ideale combinatie! Doen!

Zondag besteld en maandag al in huis

Zeer positief

Prachtig materiaal, correcte afhandeling van bestelling

Heerlijk comfortabel en fris gevoel.

Op al onze bedden deze lakens en n paar dekbedhoezen. Super fijn!

Ligt heerlijk

Ik ben blij met mijn aankoop Werd de volgende dag al geleverd. Ik wacht op de nieuwe collectie om weer iets te bestellen

Gewoon top!

IK had al besteld, toen ik een paar toch teleurgestelde kopers op de site zag en ik moet zeggen dat ik daar werkelijk helemaal niets van begrijp, helemaal niet gezien de prijsklasse. Heerlijk materiaal en een zeer verzorgde uitstraling. Kortom ... zeer tevreden.

Heerlijk beddengoed

Goede service, mooi verpakt en super kwaliteit

Perfect, zalig gevoel

Bestelling, levering ging vlotjes. Kwaliteit boven laken heel goed. Blij met aankoop !

Geweldig mooie kwaliteit .

Erg mooi alleen vind ik het jammer dat de onderkant niet dicht gaat met knoopjes . Verder is de kwaliteit echt prachtig

Prachtig materiaal

Mijn ervaring is dat het beddengoed heel comfortabel ligt. Er is gekozen voor kwaliteit en dat merk je!

Heerlijke slaapbeleving

Bestelling werd snel geleverd en mooi ingepakt. Lakens slapen heerlijk, alsof ik in een lux hotel lig

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam