fantastisch dekbedovertrek. Wat een luxe!

Bestelling de volgende dag al binnen. Prachtig van kleur en je voelt de luxe van het stof. Ik wil nooit meer anders!

Heerlijk beddengoed

Ik was heel erg benieuwd naar het beddengoed want ik volgde Joarz al een tijdje en vooral het verhaal sprak mij enorm aan. Het beddengoed is echt heerlijk. Op naar de volgende bestelling.

Stijlvol

Stijlvol Nog niet gewassen, dus nog geen ervaring of de de stof goed blijft.

Slaap heerlijk tussen het satijn

Hoeslaken is met 2.20 wel iets te ruim want mijn bed is 1.80 x 2.00 maar dat en dekbedovertrek + slopen geweldig qua materiaal en de kleur ook echt mooi. Het ligt heerlijk

Geweldig beddengoed

Kwalitatief goed beddengoed, zacht maar toch stevig.

lekkere stof, ben er blij mee

Om het verschil te kunnen voelen heb ik van beide stoffen een overtrek gekocht. Het satijn is heerlijk, de andere zit nog ingepakt.

Prachtige kleur en zo zacht als zijde

Het beddengoed heeft een sjieke elegante uitstraling maar het kreukt wel iets meer dan ik wens.

Lekker glad

Snelle levering, mooie verpakking, fijne stof. Ben tevreden over de kleur (lava) en hoe het dekbedovertrek aanvoelt (luxe). Wel erg jammer dat er geen splittopper hoeslaken verkrijgbaar is en dat de keuze aan kleuren beperkt is.

Fantastisch beddengoed en super snel - stijlvol geleverd

Heerlijk beddengoed wat mooi blijft, trendy kleuren. Als je het geld ervoor over hebt, een super goed heerlijk product...

Ik wil nooit meer uit bed als deze lakens erop liggen!

Uit nieuwsgierigheid van mijn vriend gekocht. We willen niet meer anders, oprecht nooit zo'n fijn dekbed gehad. Nu balen we als het andere beddengoed erop ligt.

Topkwaliteit, vlotte levering, zeer de moeite waard.

Dekbedovertrekken van Joarz zijn iets duurder in aanschaf maar de kwaliteit is er ook naar. Ultra-zacht satijn in diverse mooie kleuren, heerlijk zacht en glad. Een upgrade van je bed!

Super kwaliteit beddengoed

Super kwaliteit beddengoed. Ligt heerlijk en ga zeker weer bestellen

Luxueuze slaapervaring

Heerlijk gevoel, zacht, luxueus. En het strijkt uiterst comfortabel!!

heerlijk slapen, luchtig en niet warm

ik heb nu meerdere kleuren en het is heerlijk slapen, niet zwaar, niet warm, voor de aankomende zomer ga ik ze vaker gebruiken.

Super!!

Super snelle levering

heerlijk beddengoed

Probleemloos bestellen en een prima communicatie nadien. De stof (katoen satijn) voelt erg fijn aan, heerlijk zacht en glad. Aanrader!

Leuk verpakt en snel geleverd

Heerlijk hoeslaken. Snelle levering en leuk ingepakt: een echt Kadootje.

Prima perfect natuurlijk gevoel

Echt zachte een prachtige dekbedhoes. Extra lange instop stroken, heerlijk! En hoed geprijsd ook nog!

Heerlijk knisperend!

Het ultieme hotelgevoel werd mij beloofd en wordt met dit beddengoed ook echt waargemaakt!

Heerlijk zacht en comfortabel beddengoed’

Prachtig en comfortabel beddengoed! Wordt prachtig verpakt bezorgd en ik heb een complete set van onderlakens en overtrek besteld, pure kwaliteit waar je super op en onder slaapt,

Mooie kwaliteit

Zeer fijne kwaliteit beddengoed en snelle levering

heerlijk gevoel

alles wat beloofd wordt, is wat we gekregen hebben.

Bestellen en volgende dag geleverd! Top kwaliteit. Wij slapen er heerlijk op en onder.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam