Prachtig materiaal en het slaapt en voelt heerlijk!

Prachtig materiaal en het slaapt en voelt heerlijk aan!

Prachtig dekbedovertrek

Het katoen satijnen dekbedovertrek ziet er prachtig uit, mooie stof en kleur (Lava). De moeite meer dan waard!

Mooie kwaliteit

Na wat contact vooraf te hebben gehad verliep het bestelproces soepel en werd het dekbedovertrek snel geleverd. Pasvorm is goed, voelt prettig aan en ziet er goed uit.

Chique!

We hadden iets feestelijks te vieren en deze golden rush lakens pasten daar goed bij! Voelt zéker feestelijk als zo’n gouden bed ziet voor je er induikt! Iets minder zacht en satijnachtig dan verwacht, 1 kant op vegen voelt zacht, de andere kant op prikt lichtjes, maar komt wel met een paar keer wassen...ga ik vanuit na het lezen van alle lovende reviews hier! Of mijn huid is extreem gevoelig, kan ook. :-)

Een verademing

Dekbedovertrek in een impuls gekocht maar zo ontzettend blij mee. Hoop dat het hoeslaken ook snel weer leverbaar is.

Heerlijk

Een heel fijn dekbed overtrek, het is heerlijk zacht en voelt heel lekker.

Ongelooflijk fijn en mooie weer overtrek!

Overtrek voelt heerlijk aan en ziet er super uit! We hebben de “goudkleur”. Erg mooi!

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Beantwoordt volledig aan de verwachtingen

Lekker zacht!

Mooie kleur en lekker zacht. Voelt kwalitatief aan, maar je krijgt wel je twijfels door de talloze losse draadjes die je in het laken aantreft en eruit moet trekken. Eindcontrole kan beter in het fabricageproces. Netjes verpakt.

Mooie kwaliteit, tevrede!

Voor het eerst besteld, was een rip uit me lijf maar ik wilde het gewoon proberen, na het verhaal gelezen te hebben Nou ik moet zeggen het overtrek is geweldig je wilt geen ander meer. Voortaan spaar ik dus maar om er weer één te kopen, want een ander dekbedovertrek is geen optie meer.

Super fijn dekbedovertrek

Voelt heel prettig

Knisperend dekbedovertrek

Heerlijk materiaal. Ik heb zowel de katoen percale als katoen satijn. Het knisperende heeft wel mijn voorkeur. Hopelijk komt dit nog in meer kleurtjes!

heerlijk overtrek ... mooie kleur

lang gezocht naar mooie kleur ... bij JOARZ (bijna precies) gevonden wat ik zocht

Ik heb al medere producten besteld, ben er heel blij mee, goed kwaliteit

Zaaaaaalig!!

Dit beddengoed is echt zalig om in te slapen. Het voelt heel knuffelbeer en zacht aan. Erg blij mee.

Top kwaliteit

Heerlijk zacht beddengoed. Goede kwaliteit en zeer goede service vanuit Joarz.

Een hele mooie kleur en ontzettend fijne stof. Aanrader!

Goede kwaliteit

Agv weeffout melding gemaakt en volgende dag het product opnieuw ontvangen: zeer tevreden ook over de klantenservice

Ik heb nu een hotelbed!

Wat een geweldige kwaliteit! Slaap zelfs beter.

Netjes verpakt, goede kwaliteit, mooie kleur, ga zeker meer bestellen

Hemels

Ik geloofde het niet toen ik las dat het zalig slapen was in deze lakens, dus benieuwd als ik was moest ik dit toch zelf gaan testen en ik moet zeggen dat ik mijn mening moet herzien want het is echt zo. Ik ben er verslaafd aan geworden, ik kan niet wachten tot mijn volgende aankoop!

Een heerlijk gevoel om op en onder Joarz te liggen

Eindelijk liggen de hoeslakens en dekbedovertrekken op ons bed. Deze ervaring is zo goed. Zacht en fris...

Prachtige kwaliteit

Goede en snelle service. Prachtige kwaliteit dekbed.

Alles naar wens verlopen

De bestelling op de website gaf wat problemen, waarvoor ik telefonisch contact heb opgenomen. Uiteindelijk lukte het wel. Verder verliep alles naar wens.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam