Goede kwaliteit, fijne stof, mooi verpakt

Fijn dekbedovertrek

Heerlijke dekbedhoes van Katoen Satijn

Vond het best een beetje spannend, want de hoezen zijn aardig aan de prijs, maar ze zijn het zeker waard

Mooi product

Fijne site, snelle levering

Een super lekker zacht geweldig dekbedovertrek!!

Vorige week 2 dekbedovertrekken besteld en de dag er na in huis! Alleen al het uitpakken! Ze weten precies het feel good moment al daar te brengen! Maar wat een geluksgevoel als ik ‘s avonds in bed ga liggen en dan dit heerlijke zachte knisperende dekbed om me heen mag voelen. Ik ga nu zeker nog de witte bestellen voor de zomer! Niet twijfelen maar doen! Jezelf hier heerlijk mee verwennen!!!

Heerlijk en mooi

Mooi materiaal, snelle levering, persoonlijk. Heel fijn!

Mooie kussenslopen

Super snel geleverd, stijlvol ingepakt. De kleur is precies hetzelfde als aangegeven op de foto, de stof is luchtig en zacht.

Fris, stof voelt prima

Ik ben erg blij met de overtrekken, het is wel hoorbaar wanneer je omdraaid en woelt. Dat is jammer. Maar het voelt als een fijne jas wanneer je er onder ligt

Mooie stoffen en goede levering

Goede levering en kwaliteit

Mooi,lekker licht,zacht

Mooi beddengoed,

Heerlijk dekbedovertrek en hoeslaken. Al heel lang waren wij op zoek eindelijk gevonden !!

Mooie uitstraling en lekker dun

Voelt echt lux om onder deze overtrek te liggen!

Het is precies zoals je het omschrijft. Het voelt alsof je in linnengoed ligt van een chique hotel. Ik heb gekozen voor het gouden dessins. Dit geeft nog eens een extra chique tintje. Ik voel me net een prinses. Zoo blij mee! Groetjes Anita

Zalige lakens om onder te slapen

Zalige lakens om onder te slapen Snelle levering

goede ervaring

Super fijn dekbed en een hele fijne dekbedhoes !

Mooi en zacht overtrek!

Service is prima en de overtrek ligt heerlijk.

Heerlijk zacht en comfortabel dekbed

Slaapt super; zacht, lekker warm en comfortabel. Kan niet wachten tot de nieuwe kleur blauw er is!

Luxe

Heerlijk, zacht en luxe beddengoed.

Mijn verwachting is over troffen. Joarz is een hele fijne stof en inderdaad het bedovertrek voel als of je in een hotel overnacht.

Superfijn beddengoed

Iedere keer genieten van fijne lakens en dekbedovertrek

Mooi product, goede service

Blij met het mooie dekbedovertrek!

Sensationeel lekkere stof!! Niet normaal!

It’s heaven! Zo voelt het als ik mijn bed in stap! Die heerlijke zachte stof voelt zo goed aan! Ik slaap er gewoon beter van!

Snel geleverd, prima dekbed.

Ik had voor het eerst een nieuwe set van katoen satijn besteld. Helaas zaten er bij ontvangst al vlekjes in en deze zijn er bij het wassen niet uitgegaan. Na een mailtje gestuurd te hebben is het direct oogelost. De volgende dag kreeg ik meteen een nieuwe thuis gestuurd. Echt een super service. Snelle reactie en snelle oplossing. De set bevalt trouwens ook erg goed. Ik ga zeker nog een set kopen.

Hele mooie kwaliteit katoenen laken!

en ook netjes en snel bezorgd! Bedankt!

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam