Snelle levering, mooie verpakking, ruim hoeslaken, en inderdaad het knisperende gevoel

Ik heb een hoeslaken van katoen kwaliteit. Voelt heerlijk luxe aan en de maar is ruim zodat het goed over de matras past.

Heerlijk slapen

Ook prachtige kleur!

Fsntastisch materiaal en prachtige kleuren!

Prima geregeld/service

Bestelling geplaatst op zondag en 2 dagen later werd onze bestelling afgeleverd. Keurig verpakt met luxe uitstraling.

Mooi en top kwaliteit

Het voelt lekker aan mooi gemaakt , in een woord top

SUPER

Goede kwaliteit en snelle levering, super!

Zacht en ademend

Enige nadeel is de kreukels

Super kwaliteit, goede prijs!

Super kwaliteit en goede prijs. Super netje verzorgd met een persoonlijk tintje, heel mooi!

Heel goede kwaliteit!

Mooie materialen en snelle levering!

De lakens en dekbedovertrek voelen heerlijk aan. Het slaapt fantastisch. Lekker zacht.

Verfrissend

Onze nachten zijn een genot tussen dit beddengoed.

Heerlijk luxe slaapervaring

Slapen of je in een luxe hotelbed ligt.

Fantastisch!

Snelle levering, fantastische kwaliteit en zeer tevreden over de kleur!

mooi produkt,toch wel behoorlijk prijzig, nette bezorging

ONgevraagd verscheen het product op mijn facebookpagina. dat werkte wel want ik was toch wel nieuwsgierig.Prachtige uni-kleuren en ook het materiaal aanlokkelijk omschreven. De prijs heeft me nog wel enkele maanden doen twijfelen. Uiteindelijk toch bezweken voor m.n. dekbedhoes met de kleur terra die ook in het echt heel mooi en enigszins glanzend is.(géén doffe "lap")Ik heb er twee besteld, waarvan er één op het ongebruikte bed van mijn overleden man ligt. Zo is het echt een prachtig geheel met mijn kersenhouten auping ombouw. Ik heb er een champagnekleurige slopenset bij gekocht en dat is een prachtige combinatie. De stof van de dekbedhoes voelt heerlijk zacht aan. Wel prijzig maar desondanks blij met de set.

Hoeslaken van katoen satijn

Hoeslaken van katoen satijn is heerlijk

fantastische service, minder dan 24u levering na bestelling

goede kwaliteit, warm en luxueus, Ik heb lang gezocht naar puur wit beddengoed met een hoge kwaliteits graad en ben super super blij met mijn JOARZ aankoop. Elk euro waard!!!!

Goede service snelle bezorging en heerlijk bedden goed!

Mooi materiaal. Snelle levering

Mooie kwaliteit. Goede service.

Top kwaliteit

Voldoet volkomen aan de verwachting

Top! Uitstekende dienstverlening!

Besteld na 9 uur 's avonds en de volgende dag al geleverd in België! Zelfs na 9 uur quasi onmiddellijk reactie op een vraag via de mail, gewoonweg top!

goede kwaliteit

prijs kwaliteit verhouding niets op aan te merken, snelle en goede verzending. heel tevreden!

Een hotelbed thuis

Heerlijk dekbedovertrek, krakend en fris. Net alsof ik elke dag in een hotelbed slaap, grote aanrader!

Wat een fijne stof!

Vannacht voor het eerst onder ons nieuwe dekbedovertrek en op het hoeslaken van Joarz geslapen. (Katoen Satijn - Pure White) Wat een feest :-), wat een fijne stof en de maten vallen precies zoals beloofd. Was ik eerst nog een beetje bang door het woord "satijn"... Dat klinkt als heeeel glad, glimmend énnn koud. Sommige mensen vinden dat luxe, maar ik ben geen fan. Gelukkig was mijn angst voor niets, want het katoen-satijn van Joarz is the best of both worlds. Dank jullie wel!

Súper fijne kwaliteit!

Wit satijnkatoen besteld en heerlijk zacht en mooi in zijn eenvoud!

Mooie kwaliteit, goede service!

Dekbed snel geleverd, mooie kwaliteit stof. Slaapt heerlijk! Prima geholpen door klantenservice.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam